in

KARLEUŠA I DUŠKO SE TAJNO POMIRILI: Ona ga dočekala iz Dubaija ovim riječima, emotivne scene

KARLEUŠA I DUŠKO SE TAJNO POMIRILI: Ona ga dočekala iz Dubaija ovim riječima, emotivne scene
Slatka-Tajna.Eu

Početkom jula odjeknula je kao bomba objava Jelene Karleuše da se razvodi od Duška Tošića poslije 14 godina..

Međutim, kako prenosi Star, pjevačica i fudbaler su ipak riješili da svom braku pruže još jednu šansu, a za sve je kriva Duškova rođena sestra Katarina. Ona je sve vrijeme bila u kontaktu sa Jelenom i često su vodile duge razgovore o svemu. Tošićeva sestra je jako bliska i sa bratom i sa snahom, pa je shvatila da su oboje prenaglili sa odlukom o razvodu, zbog čega je namjestila situacijų da Duško i Jelena opet porazgovaraju o svemu.

“Katarina je sačekala Duška da se vrati iz Dubaija gdje je bio na odmoru. Razgovarali su dugo i ona mu je rekla da treba da priča sa Jelenom i da zbog djece probaju da riješe nesuglasice koje imaju. Tako je i bilo, Duško se najavio Jeci da će doći u vilu na Dedinju da se vidi sa djecom i rekao joj je da bi bilo lijepo da i ona bude kući kako bi svi zajedno ručali kao porodica. To je obradovalo posebno Atinu i Niku, a kako je dan odmicao, Duško i Jelena su počeli da pričaju o problemima koje su imali u braku. Još to ništa nije konačno, ali su se dogovorili da pauziraju sa predavanjem papira za razvod i da vide kako će funkcionisati u bliskoj budućnosti”, priča izvor blizak porodici Tošić.

“Duško je sada u Beogradu i sve više vremena provodi u vili na Dedinju koju su kupili prije tri godine od Piksija. Za sada je sve u najboljem redu, njihove kćerke su najsretnije što su opet svi na okupu zajedno, a i Tošićeva sestra je zadovoljna jer je zaslužna za njihovo ponovno zbližavanje. Dule se maltene vratio u kuću i sada spava tamo”. završava izvor.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Osim toga, Karleuša se pojavila sretna i zadovoljna na rođendanu Milice Pavlović i na pitanje novinara kako se osjeća kao slobodna žena ona je sa osmijehom na licu rekla: “Nisam slobodna, ja nisam razvedena žena.”

(Express/Star)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Željko Samardžić potvrdio da su mu lekari dijagnostikovali bolest! – ShowBiz – Region – Vesti – Svet Plus

Željko Samardžić potvrdio da su mu lekari dijagnostikovali bolest! – ShowBiz – Region – Vesti – Svet Plus

Mediji govore laži o meni

Mediji govore laži o meni