in

KAO OD MAJKE ROĐEN: Milan Marić šokirao golotinjom

Slatka-Tajna.Eu

Milan Marić skinuo se go u seriji “Pad”! Popularni glumac igra svog kolegu Žarka Lauševića u ovoj drami, koja je rađena po Lauševićevoj autobiografiji “Godina prođe, dan nikad”.

Prve dvije epizode serije, reditelja Bojana Vuletića, premijerno su prikazane na Filmskom festivalu u Sarajevu. Gledaoci su bili iznenađeni kad su u jednoj sceni u zatvorskom kupatilu vidjeli Marića potpuno obnaženog.

Ovo nije prvi put da se Milan Marić za potrebe neke uloge skine nag. To je učinio i u filmu i seriji “Toma”, gdje je glumio boema Tomu Zdravkovića, ali i prije deset godina u kratkom filmu “Narednik”, gdje je imao intimne scene sa kolegom Milošem Timotijevićem.

Serija “Pad” prati život popularnog glumca od trenutka kad on i njegov brat u Podgorici ulaze u sukob sa momcima, sa tragičnim posljedicama. Priča se nastavlja u istražnom zatvoru Spuž. Pored Marića, ostale uloge tumače Krešimir Mikić, Izudin Bajrović, Slavko Sobin, Dragan Marinković, Milica Janevski, Anđela Jovanović i Kemal Rizvanović. Televizijska premijera očekuje se na zimu 2023. godine.

(Express/Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Banke u RS u prvih šest mjeseci 2022. zaradile 78 miliona KM

LJUDI NE MOGU DA VJERUJU DA JE TO ONA: Pravo lice Ane Kokić