in

VESNA ZMIJANAC NAPISALA TESTAMENT: Sastala se sa advokatom, evo kako je podijelila nasljedstvo

Slatka-Tajna.Eu

Vesna Zmijanac (65) napisala je testament. Legendarna pjevačica nedavno se sastala sa advokatom kako bi podijelila nasljedstvo, koje uključuje četiri stana, kuću, dva automobila i podeblji bankovni račun.

Ona je unukama Rei (6) i Hani (1) ostavila po jedan stan u Beogradu, ali nije zaboravila ni kćerku Nikoliju i zeta Relju Popovića, kojima će takođe pripasti dobar dio pjevačicinog bogatstva.

-Vesna Zmijanac je tokom karijere zaradila mnogo novca, koji je ulagala u nekretnine. Vlasnica je tri stana u Beogradu, stana u Atini i kuće na Bukulji. Da bi sve raspodijelila onako kako želi, nedavno se našla sa advokatom i napisala testament. Sve što ima ostavila je kćerki, unukama, ali i zetu – priča izvor.

Prema njegovim riječima, pjevačica se trudila da obezbijedi kćerku, ali i unuke.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


-Vesna živi u jednom stanu u Beogradu, dok je druga dva kupila da bi ih izdavala. Onaj u kome živi prepisala je kćerki Nikoliji! On je najveći od tri i na najboljoj je lokaciji, pošto se nalazi u Kneza Miloša. Platila ga je čak 400.000 eura! Druga dva su također u Beogradu, samo su malo manja, ali luksuzno opremljena. Njih je ostavila unukama Rei i Hani, svakoj po jedan. Nikoliji je takođe pripao i stan u Atini u kom je živjela tokom studija u Grčkoj – kaže sagovornik za “Alo”.

(Express/Alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Prežgana supa

ARAPI SU TRGOVCI: Alwaleed bin Talal iz Saudijske Arabije ‘uložio 500 miliona dolara u ruske firme’ kada je počeo rat u Ukrajini