in

U upečatljivoj crvenoj suknji Božo Vrećo na premijeri filma na SFF-u

U upečatljivoj crvenoj suknji Božo Vrećo na premijeri filma na SFF-u
Slatka-Tajna.Eu

Božo Vrećo je istaknuti umjetnik koji je uvijek dosljedan sebi i svom stilu, a na Sarajevo Film Festivalu bit će prikazan dokumentarac Maldita koji govori o umjetnikovoj ljubavi prema sevdalinkama. Tako je i sam umjetnik stigao danas na premijeru filma u upečatljivom izdanju.

– Premijera “Maldita” dokumentarnog filma na Sarajevo Film Festivalu i vizija slobode, stila, ljubavi, emocija i dualnosti. Budite dosljedni sebi jer tek tada je ljubav pobjednik – napisao je Božo ispod svoje fotografije.

Kao što smo i navikli od njega, on je uvijek originalan toliko da više niko ne zna odakle crpi sve ideje, a njegova pojava je toliko upečatljiva. Niko osim njega ne bi mogao da iznese tako nešto.

 

View this post on Instagram

 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

Vrećo je bio odjeven u jarko crvenu dugu suknju koju je uklopio sa bijelim sakoom i košuljom, a ekstravagantni šešir je samo dodao notu elegancije, ali i ekstravagancije, koja je, čini se, urođena ovom poznatom umjetniku.

Svojom objavom je privukao veliki broj pozitivnih komentara, a njegovi obožavatelji pišu kako ne postoji cijena za magiju koju Božo Vrećo nosi, kao i da je sve što on radi, doslovno fantastično.

The post U upečatljivoj crvenoj suknji Božo Vrećo na premijeri filma na SFF-u appeared first on Azra Magazin.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Perković prestupila u prvoj seriji, Tolj zasad šesta

Perković prestupila u prvoj seriji, Tolj zasad šesta

Koji bre financira pedere?

Koji bre financira pedere?