in

“NIKADA NISAM OSJETILA MRŽNJU” Marija Kulić priznala koliko joj znači Đedovićeva podrška

“NIKADA NISAM OSJETILA MRŽNJU” Marija Kulić priznala koliko joj znači Đedovićeva podrška
Slatka-Tajna.Eu

Voditeljica Ivana Šopić je sinoć u studiju ugostila Bebicu i Mariju.

-Apsolutno znači, najbitnije mi je Miljanino zdravlje i da je ona dobro. I ako bude griješila kazat ću neka mi je živa i zdrava. Moj život bi prestao da se nešto desilo. Ja sam žena koja je mnogo vezana za porodicu i djecu. Sve ono što je bilo apsolutno mi nije bitno. Ništa ne može da me poremeti osim kad mi dijete nije u redu – rekla je Marija.

N-ije me poremetio jer mi je Miljana sve slala. Tako da nema razloga da se poremetim. Iznervirao sam se jer ju je zvao u šest sati ujutru. Rekao sam mu samo da je ne uznemirava. On prvo nije odgovorio. Napisao sam mu da prestane da joj piše i da je ne smara da sebi ne stvara problem. Poslije toga smo se čuli kad ju je ponovo zvao. Svo troje smo bili na mreži, a Miljana je tražila to od mene – rekao je Bebica, pa dodao:

-I Filip se čuo sa Milajnom i odmah okačio na stori. Odmah sam ga zvao i rekao da skine to jer nema smisla, bila je i na infuziji. Svi su bili tu ali smo najviše bili u kontaktu sa Đedovićem. Dosta je i Mariji savjeta davao. Pričao je sa Miljanom oko cigara. On se baš našao kad treba – pričao je Nenad.

-Janjuš je imao emotivnu poruku. Svi oni njoj žele brz oporavak, ali kad sam pročitala njegovu poruku suze su mi krenule – rekla je Marija.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Ako ste sa nekim imali konflikte to je bio Đedovoć, to je interesantno – rekla je Ivana.

-Nikad ja nisam osjetila neku netrepeljivost i mržnju prema meni i Miljani, sve mi je to djelovalo vještački i na silu. Pretjerivao je jer je htio da me izbaci iz takta. Iznosio je gluposti koje je čuo od žene sa kojom smo mi u konfliktu i sad i tad. Jedna katastorfalna porodica, ona više nije ni državljanin Srbije, ni na suđenju se ne pojavljuje a toliko je ispravna. On me prvi pozvao i rekao da je tu šta god da treba. Znam sigurno a i to se vidi, on ima dobru dušu. Miljana mu je bila draga kao igrač, a i ja isto. U trojci me je podržavao i smatrao je da su moji stavovi ispravni. I njegov otac me je gotivio kao učesnicu Zadruge – rekla je Marija.

(Express/ Pink)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Makedonci spremaju svoj prvi električni automobili / Bljesak.info

Makedonci spremaju svoj prvi električni automobili / Bljesak.info

Piksi u Italiji gledao zvijezdu Udinesea porijeklom iz BiH, šta čeka Petev?

Piksi u Italiji gledao zvijezdu Udinesea porijeklom iz BiH, šta čeka Petev?