in

STRADALA JOJ JE I KARLICA: Oglasila se Sandra Rešić nakon saobraćajne nesreće

Slatka-Tajna.Eu

Miljana Kulić se sedmicama bori za život nakon operacije želuca i slezine, Sandra Čaprić je na fizikalnoj terapiji nakon operacije noge zbog pada s kvada, a sada je sa nogom u gipsu i sa Šancovom kragnom oko vrata i Sandra Rešić.

Bivša zadrugarka doživjela je prije nekoliko dana saobraćajnu nezgodu na Dorćolu u kraju u kome inače i živi. Pored materijalne štete na automobilu, ozbiljnije je i povrijeđena, ali se odmara i skuplja snagu u kućnim uslovima.

Sada sam dobro. Neki mladi momci su me udarili automobilom. Oni su vozili 100 na sat. Sve je sada u procesu, pa ćemo vidjeti šta će biti. Cijeli dan sam provela u razgovoru sa policijom – rekla je Sandra, koja je naglasila da se ne osjeća loše, ali je i nabrojala povrede koje je zadobila tokom nesreće i ispričala kakav joj je proces oporavka:

Prvi dan su me savjetovali da odem u Urgentni centar, ali mene tad od adrenalina i šoka ništa nije boljelo. Primijetila sam da ne mogu da stanem na nogu. Sutradan odem u bolnicu na Banjici i završim sa gipsom i sa kragonom oko vrata. Šokirana sam i treba mi odmor, nemam snage za sve ovo. Imam hematome svuda po tijelu, slomila sam nogu, vrat i žile na njemu me bole i stradala mi je malo karlica. Imam i vrtoglavice, pa sam na nekom posmatranju 48 sati. Uglavnom sam dobro. Ide nabolje – optimistična je pjevačica.

Mogla sam da budem mrtva – kazala je ona.

Pojavile su se i vijesti da je Sandra odgovorna za nesreću, ali ona je iznijela svoju stranu priče i istakla da je ovaj događaj mogao da je košta života.

Zastala sam nekoliko sekundi da vidim da li ima nekog i samo što sam pustila kočnicu da uđem u Strahinjića Bana, oni me pokose sa preko 100 kilometara na sat. Došla je saobraćajna policija. Dokazivao je sve jer su oni mene okrznuli i u prednji desni far. Da sam ja izašla u Strahinjića Bana, oni bi me pokosili i ja bih ostala mrtva na mjestu. Ovako zakačili su mi samo prednji desni far i bacili me metar u kafić – ispričala je Rešićeva.

(Express/Pink)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Objavljene crne prognoze: Evo koliko će povrijeđeni Višća biti van terena

HNK Mostar podržava mlade hercegovačke filmske kreativce / Bljesak.info