in

Denis Bećirović došao sa suprugom, pogledajte fotografiju

Slatka-Tajna.Eu

Premda je večeras u Bosni i Hercegovini otvoren Sarajevo Film Festival koji se smatra najvećom filmskom smotrom u ovom dijelu Evrope, na crvenom tepihu i svečanom otvorenju bilo je najviše onih iz potpuno druge branše tj. bh. političara.

Priliku da prošetaju crvenim tepihom uoči otvorenja 28. izdanja iskoristila su brojna “zvučna imena” s bosanskohercegovačke političke scene počev od visokog predstavnika Christiana Schmidta koji je u Narodno pozorište stigao sa suprugom.

Schmidt je na društvenim mrežama poručio kako je zadovoljstvo naći se na crvenom tepihu SFF-a i vidjeti pravo lice Bosne i Hercegovine – “optimistično, dinamično i kreativno” – javlja Klix.

Također, premijer Federacije BiH Fadil Novalić stigao je na filmsku smotru sa suprugom, kao i predsjednik stranke Narod i pravda Dino Konaković.

Među prisutnima je bio i kandidat ujedinjene opozicije za člana Predsjedništva BiH Denis Bećirević, zastupnica Naše Stranke Sabina Ćudić stigla je sa suprugom, glumcem Albanom Ukajem.

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić ugostila gradonačelnike Ljubljane i Mostara na večerašnjoj ceremoniji.

“Ovih sedam dana Sarajevo posebno sija, i smatram da je ovo događaj koji svake godine postaje sve bolji i bolji”, rekla je Karić.

“Neka Sarajevo Film Festival i atmosfera koju on donosi, očara sve ljude koji su ovih dana ovdje. Moje srce je puno, a sigurna sam da uživaju i svi oni koji su ovdje danas sa nama”, zaključila je.

Na listi zvanica bili su i zastupnici Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine Damir Mašić i Irfan Čengić,

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


ambasador Velike Britanije Julian Reilly, federalna ministrica turizma i okoliša Edita Đapo te ministar kulture i sporta Samir Avdić.

Pojavio se i Denis Bećirović sa suprugom.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

FRAPIRALA NOVIM IZDANJEM/ Šok transformacija Severine: Pjevačica pustila pivski stomak, svi se pitaju šta joj se desilo? (Foto) – Senzacija

RAT UŽIVO: U granatiranju Kramatorska najmanje dvoje mrtvih