in

JEDNO VELIKO NE: Dejan Dragojević pobjesnio na pitanje o Emini, Husi i pomirenju sa Dalilom

Slatka-Tajna.Eu

Dejan Dragojević je bio gost u emisiji “Narod pita”,a gostovanje nije moglo proći bez pitanja o bivšoj supruzi. Pitanja su ga uznemirila.

– Rijetko se sticao utisak da bi muškarac oprostio ženi prevaru i onda nekako ja bih pomislila, ako joj je to oprostio, to mora da je mnogo velika ljubav – dodaje Ivana.

-Nisam jednini koji je oprostio. To je zabluda. Svkako kada bi bio iskren prema sebi, bio bi ispunjen. Zabluda dešavanja, prostora i okoline. Bilo je tu svega, ali poslije toga me je sve prošlo brzo. Što se tiče svega toga, ja sam imao svoje periode, zbog kojih su me svi osudili. U roku od pet mjeseci se sve desilo, jako brzo. Ne planiram da se mirim, niti me to interesuje – pričao je Dejan.

-Je l ‘ ti nedostaju punac i punica kao ljudi? – upitala je Ivana.

Ne, zašto bi oni meni falili? Sve je to jedno veliko NE. Kad god me pitaju, ne – rekao je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


-Pričao si ružno o njima – dodaje Ivana.

Ko je prvi započeo? Ja sam šutio, kada je grmjelo sa svih strana. Ja sam rekao šta ja više da šutim kada mi neko pominje roditelje. Ja nikoga ne diram. Ja bih na sve mogao da odgovorim, ali ja se ne oglašavam nigdje – rekao je Dejan.

(Express/ Pink)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NAGOVORILA GA SUPRUGA DA POKRENE BUSINESS: Ramiz Artuković iz Tešnja odbio raditi za 500 KM dnevno!, dao otkaz i osnovao svoju firmu

Richard Ayoade Bullies Tough Guy #shorts