in

Zašto je Brzina metka film broj 1 u BiH i u svijetu

Zašto je Brzina metka film broj 1 u BiH i u svijetu
Slatka-Tajna.Eu
Zašto je Brzina metka film broj 1 u BiH i u svijetu

Zabavno, duhovito, otkačeno i osvježavajuće. Ukratko, tako su gledatelji opisali film Brzina metka (Bullet train) koji je broj 1 u svjetskim i BH kinima zaradivši preko 60 milijuna dolara globalno u vikendu otvaranja.

Akcioni triler s nekoliko „prstohvata“ komedije mnoge je i iznenadio svojom pričom te osebujnim i upečatljivim likovima. Neki gledatelji ovaj film uspoređuju čak i s određenim uradcima Guya Ritchieja i Quentina Tarantina. Ali, što je toliko posebno u Brzini metka?

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Na početku priče čeka vas plaćeni ubojica Bubamara (Brad Pitt), koji je već gotovo odustao svoje profesije ali za svoj povratnički posao uzima nešto što bi trebalo biti “mačji kašalj”. Kroz krađu aktovke iz brzog vlaka usmjerava ga poslodavac Maria Beetle (Sandra Bullock). Međutim, taj jednostavan posao pretvara se u urnebesnu i napetu igru mačke i miša.

Kroz putovanje brzim vozom od Tokya do Kyota više je aktera koji traže aktovku ili se žele osvetiti Bubamari za prijašnje operacije. Blizanci, odnosno, Mandarina (Aaron Taylor-Johnson) i Limun (Brian Tyree Henry) imaju zadatak dostaviti aktovku vođu japanske jakuze pod imenom Bijela Smrt.

Tu je i Princ (Joey King) koja nije tako bezazlena kao što izgleda na prvu. Svi oni koji joj stoje na putu će ozbiljno nastradati.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Kraj puta tek je početak. Kako se putovanje iz Tokya u Kyoto približava kraju, svi polako shvaćaju da ih tamo čeka Bijela Smrt (Michael Shannon) i ne baš gostoprimljivi opasni likovi. A Bubamara konačno saznaje da je sve ono što se događa u vozu povezano s njegovom prošlošću…

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










U najbržem vozu na svijetu ima još osebujnih i opasnih likova sa svojim interesima kao što su Vuk (Bad Bunny), Stršljen (Zazie Beetz) te Kimura (Andrew Koji) i Starac (Hiroyuki Sanada). U svakom slučaju, ne možete ni zamisliti što su sve Bubamara i ostali likovi uradili u vozu kako bi sačuvali živu glavu. Reditelj filma David Leitch nije štedio na svojim idejama i drži gledatelje do samog kraja na ivici sjedišta te je to odličan poziv da pogledate svjetski film #1 u kinima.

C2 film, zvanični zastupnik studija Sony za BiH prikazuje trenutno najveći svjetski blockbuster na repertoaru svih boljih BH kina i bioskopa.

Brzina metka – u BH kinima i bioskopima!
I u premium kino formatima Dolby Atmos i 4DX

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

VATRENI NAVIJAČ: Bosanac dobio dres FK “Igman” iz Konjica

VATRENI NAVIJAČ: Bosanac dobio dres FK “Igman” iz Konjica

U Federaciji razgrabljeni turistički vaučeri, u Republici Srpskoj slabiji interes

U Federaciji razgrabljeni turistički vaučeri, u Republici Srpskoj slabiji interes