in

MIKI ĐURIČIĆ NAPUSTIO PORODIČNI DOM: “Najgora je stvar živjeti kod žene”

MIKI ĐURIČIĆ NAPUSTIO PORODIČNI DOM: “Najgora je stvar živjeti kod žene”
Slatka-Tajna.Eu

Miki Đuričić (45) je otkrio da se seli iz rodnog mjesta! Učesnik “Zadruge” odlučio je da ode iz sela zbog žene Angeline (36), s kojom se vjenčao prošle godine, i njihove kćerkice Dunje (2).

Đuričić je prvi put uspio da izdrži svih deset mjeseci u “Zadruzi” i plasira se u superfinale, ali ne krije da mu je bilo teško bez supruge i kćerke:

Selim se iz Kupinova, nas troje nećemo više živjeti ovdje. To je kuća mog oca Mirka, ali dolazit ćemo svakog vikenda. Njemu ništa neće nedostajati, nastavit ću da brinem o njemu.Još se dogovaramo gdje ćemo da živimo. Govorio sam da je najgora stvar živjeti kod žene, a najvjerovatnije ću se preseliti u njen stan u Novom Sadu jer mislim da je za Dunju bolje da raste u gradu. Pričao sam: “Bolje ući keruši u dupe nego ženi u kuću.” Rekao, pa porekao.

  • Baš sam ih se uželio! Žena je zadovoljna mojim učešćem zato što nisam napravio nijednu glupost i nisam se obrukao. Imao sam cilj, znao sam zbog čega treba da izdržim i zato sam uspio. Više nisam ja na prvom mjestu, već kćerka. S druge strane, niko me nije ni dirao, ni sa kim nisam imao konflikt.

Mada se bacio na svinjogojstvo i poljoprivredu, rijaliti veteran ne odustaje ni od svijeta medija:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










  • Stefan Karić i ja smo postali drugari. Zbližili smo se u “Zadruzi” i nastavili s druženjem i napolju. Korektan je i pošten momak. Dogovorili smo se da radimo zajedničku emisiju.

Miki kaže da bi za dobar honorar ušao u “Zadrugu 6”, koja će biti emitovana od septembra na Pinku.

  • Ako mi daju nepristojnu ponudu, pristajem! Ukoliko bih od tog novca mogao da kupim stan kćerki Dunji u Novom Sadu, opet bih živio pred kamerama. Želim da ima nekretninu na svoje ime. Volio bih, ako je to moguće, da u “Zadruzi” ostanem šest, a ne svih deset mjeseci – objašnjava on.

    (Express/Pink)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Miralem Pjanić ‘zadužio’ novi broj u Barceloni

Miralem Pjanić ‘zadužio’ novi broj u Barceloni

Mostarac rasplesao Zenicu / Bljesak.info

Mostarac rasplesao Zenicu / Bljesak.info