in

SLAVLJE U DOMU GOCE BOŽINOVSKE: Njen unuk Zoran danas puni godinu dana

Slatka-Tajna.Eu

Sin Bojane Rodić i Mirka Šijana, mali Zoran, danas puni godinu dana, a ponosni roditelji nisu krili sreću na društvenim mrežama zbog ovog radosnog dana.

Međutim, ono što je njihove pratioce posebno oduševilo jeste snimak na kojem sin Veljka i Bogdane Ražnatović, Željko, u kolicima gura svog mlađeg brata.

Podstimo, Bojana i Mirko i dalje nisu upriličili vjenčanje, a uprkos tome skladno žive u kući u Surčinu na spratu koji su renovirali sa svog sina i sebe. Mirkova majka Goca redovno se hvali odnosom sa snahom Bojanom i sinom Mirkom, a oduševljena je do kada je postala baka:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


  • Svi smo dobro i zdravo, unuče je kao lutka. Samo nešto blebeće. Već je počeo ponešto da priča – počela je Goca svoju priču nedavno, pa naglasila kako su priče o svađama s Bojanom velika laž.
  • To da se svađamo su sve gluposti, ja ne znam ko može sa mojom Bojanom da se posvađa. Ja nju doživljavam kao svoju kćerku, tako je gledam. Uopšte je ne razdvajam od Jelene i Zorane, ali zaista je tako. Kod nas nema nikakvog ustručavanja, mi pričamo kao da sam je ja rodila. Nikad se ne svađamo, nemamo nesuglasica, jer smo mi na dva posebna sprata, svako je za sebe. Kad me pozovu ja odem, kad ih pozovem oni dođu. Kad me pozovu na ručak, odem kod njih, kad ja kuham, ja zovem njih – rekla je Goca nedavno.

(express/alO)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Dinamo u u plej-ofu Lige šampiona, Bugari dobili tri crvena

Cijene goriva u padu, ali ne zaslugom političara