in

Osvrt na karijeru ultimativnog holivudskog akcionog junaka – Brucea Willisa / Bljesak.info

Osvrt na karijeru ultimativnog holivudskog akcionog junaka – Brucea Willisa / Bljesak.info
Slatka-Tajna.Eu
Osvrt na karijeru ultimativnog holivudskog akcionog junaka – Brucea Willisa / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bruce Willis pokazao je nove plesne pokrete plešući zajedno sa svojom desetogodišnjom kćerkom u novom videu koji je odmah postao viralan. Novi video koji se pojavio na društvenim mrežama prikazuje slavnog glumca dobro raspoloženog, veselog i nasmijanog u društvu svoje kćerke Mabel Ray. Willis je dokazao da je još uvijek vješt u plesu dok je pokušavao oponašati plesne korake svoje kćeri, što je rezultiralo urnebesnim pomjeranjem kukova čemu se njegova kćerka nasmijala do suza.

Bogata karijera holivudskog akcionog junaka
Karijera Brucea Willisa se proteže na više od četiri decenije i bila je izuzetno plodonosna. Jeste li znali da je zvijezda serijala filmova Umri muški rođena u Njemačkoj? Majka Brucea Willisa bila je Njemica, dok je njegov otac bio Amerikanac, a on je svoje djetinjstvo proveo u New Jersey-u.

Iako je Bruce Willis dobro poznat kao zvijezda akcionih filmova, oprobao se u različitim ulogama i u gotovo svim žanrovima. Glumio je na televiziji, ali i na sceni. Bruce Willis nije samo glumac, on je i pjevač i producent, a objavio je tri solo albuma. Trenutno je Bruce Willis 9. na listi najplaćenijih glumaca svih vremena.

PR  / Osvrt na karijeru ultimativnog holivudskog akcionog junaka – Brucea Willisa

Film Slučajni partneri (Moonlighting) iz 1985. bio je velika prekretnica u njegovoj karijeri, ali vremenom su se stvari još bolje razvijale kad je u pitanju njegova karijera. Uspjehom akcionog super hita Umri muški došlo je do toga da je Bruce Willis postao filmska zvijezda vrijedna pažnje. Bio je izuzetan u sjajnim filmovima iz 90-ih, kao što je Šesto čulo (Sixth Sense). Njegovi najpoznatiji filmovi su Pakleni šund (Pulp Fiction), Smrt joj dobro pristaje (Death Becomes Her), 12 majmuna (12 Monkeys), (Nesalomljivi) Unbreakable, Looper, Armagedon, Red, Peti element (The Fifth Element).

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Osim toga, osvojio je nekoliko nagrada, uključujući dvije Emmy nagrade i jedan Zlatni globus. 2006. godine, u čast njegovog doprinosa industriji zabave, dodijeljena mu je zvijezda na holivudskoj stazi slavnih.

A kako je Bruce Willis postao zaštitno lice brenda HELL ENERGY?
Od 2018. Bruce Willis je zaštitno lice HELL ENERGY napitka. Kada je došlo do trenutka da se bira zaštitno lice, ekipa iz HELL-a željela je nekoga tko je kredibilan, tko ima istu energiju koju predstavlja i HELL, a pri tom je poznat u cijelom svijetu. Većina velikih kompanija kada izaberu nekoga za zaštitno lice njihove kampanje, pored imena slavne osobe stavljaju svoju kompanijsku fotografiju. HELL je želio nekoga čije ime ne moramo izgovarati. Namjera je bila prikazati slavnu ličnost s A liste uz proizvod s A liste. Rješenje se nametnulo samo od sebe, jer se Bruce Willis činio najlogičnijim i najboljim izborom.

Ono što je zaista sjajno je to što Bruce u stvarnosti voli HELL ENERGY napitke. Bruce Willis konzumira HELL, baš kao i svako od nas. Slavnom glumcu je bilo jako važno da mu se zaista dopadne proizvod prije nego što pristane na suradnju i snimi reklamu. Zvijezda poput njega poklanja povjerenje i stavlja svoje ime samo uz proizvodu s kojim se može povezati.

Jedinstvena suradnja je već proizvela neke uzbudljive reklamne kampanje dobro poznate široj javnosti. I pored vijesti o njegovom penzionisanju, Bruce ima kampanje sa HELL ENERGY kompanijom koje su u toku i još traju. Nove uzbudljive reklamne slike pokazuju holivudsku zvijezdu nasmijanog i samopouzdanog, te želimo da tako ostane i u budućnosti.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SIMIJA SKIPAJU DEVOJKE NA OMEGLE !!! *iznervirao se, polupao sto*

SIMIJA SKIPAJU DEVOJKE NA OMEGLE !!! *iznervirao se, polupao sto*

ZA DEVET MJESECI VEZE: Selma Bajrami od Denisa dobila prsten

ZA DEVET MJESECI VEZE: Selma Bajrami od Denisa dobila prsten