in

Na platformi “Odmori u BiH” prodati svi turistički vaučeri Vlade FBiH

Na platformi “Odmori u BiH” prodati svi turistički vaučeri Vlade FBiH
Slatka-Tajna.Eu

“Hvala svima još jednom na nevjerovatnom interesu i 3.333 kupljena paketa u 25 sati. Onima koji su bili najbrži, najsretniji i najspretniji u ovom procesu želimo da provedu nezaboravne trenutke na destinaciji koju su odabrali”, poručili su iz tima Odmori u BiH.

Svi raspoloživi vaučeri na odmoriubih.ba su iskorišteni i trenutno nije moguće izvršiti kupovinu ponuda sa vaučerima.

“S obzirom da je određeni broj kupaca odabrao plaćanje uplatnicom u procesu smo obrade pristiglih uplata, te ukoliko se ispostavi da neki od kupaca nije dostavio uplatnicu na vrijeme vratit ćemo taj vaučer u prodaju u skladu sa pravilima. Molimo sve kupce koji još nisu dostavili svoje uplatnice da to urade u roku navedenom u uputama za uplatu, u suprotnom će vaučeri biti poništeni”, pojasnili su iz tima “OdmoriuBiH”.

Prodaja turističkih vaučera Vlade FBIH krenula je jučer na još dvije platforme “eKupon” i “Citydeal flyfly travel”. Za sada nema informacija da li su se na ove dvije platforme prodali vaučeri.

Ukupan broj raspoloživih vaučera je 10.000, a svaka od tri odabrane online platforme putem kojih se program realizira dobila je trećinu od ukupnog broja vaučera koji su dostupni građanima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Uslovi kupovine su da osoba ima najmanje 18 godina i da ima prebivalište u Federaciji BiH  ili registrovano prebivalište u Brčko distriktu BiH, ali i entitetsko državljanstvo Federacije BiH te da nije ranije kupila ovaj paket u okviru ovog programa na jednoj od tri odabrane platforme.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

OSVOJILA GA ANASTASIJA: Sin Dragane Mirković zaljubljen

OSVOJILA GA ANASTASIJA: Sin Dragane Mirković zaljubljen

Promjena kakva nije viđena: Svjetsko prvenstvo počinje ranije?

Promjena kakva nije viđena: Svjetsko prvenstvo počinje ranije?