in

Kalkanski krugovi 2: Glumci objavili fotografije sa snimanja! – Film – Region – Vesti – Svet Plus

Kalkanski krugovi 2: Glumci objavili fotografije sa snimanja! – Film – Region – Vesti – Svet Plus
Slatka-Tajna.Eu

Serija “Kalkanski krugovi”, scenariste Đorđa Milosavljevića, dobija nastavak, odnosno drugu sezonu koja će nam otkriti sve tajne Zabrana, ali i odgovor na jedno od pitanja iz finala prve sezone:

“Kakve veze baba Guba ima sa Dejanom Matićem (Vojin Ćetković)?”.

Početak snimanja su najavile glumice Marija Vicković, Ana Savić i Anja Pavićević koje su na svojim Instagram profilima podelile fotografije sa seta druge sezone.

Glumica Marija Vicković je jedan od novih likova, a u drugoj sezoni će igrati Sonju, što možemo videti na slici ispod gde drži samostrel:

Glumica Ana Savić je takođe podelila fotografije sa snimanja na kojima se nalazi na setu sa koleginicom Anjom Pavićević uz reči:

“Na setu! Prvi dan snimanja nove sezone serije: “Kalkanski krugovi” Nama je avgust poceo radno, sa predivnom ekipom, za prvi dan vrlo lako i lepo… malo je reci-radost i zadovoljstvo!”

Nakon toga je objavila i fotografiju sa Marijom Vicković: “”Kalkanski krugovi 2″ Posle 20 godina od fakulteta, prvi put u kadru sa dragom”

Jasno je da su Marija, Ana i Anja samo neki od pojačanja druge sezone, a u kom smeru će ići nastavak priče ostaje nam da vidimo.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Nakon emitovanje poslednje epizode prve sezone, idejni tvorac serije “Kalkanski krugovi” Đorđe Milosavljević je potvrdio da nas očekuje nastavak, ali nije bilo precizirano kada će početi snimanje.

Inače ovaj projekat koji je režirao Milan Karadžić okupio je veliku glumačku ekipu predvode Vojin Ćetković, Žarko Laušević, Nataša Ninković, Mima Karadžić, Nina Janković Dičić, dok Dejanovu ćerku Mionu igra mlada glumica Ivana Zečević.

Đorđe Milosavljević je nedavno otkrio da će drugi deo priče nositi i glumica Vesna Trivalić, koja se pojavljuje u prvoj sezoni samo na fotografiji.

Kao scenarista mogu da kažem da priča o Dolu i Zabranu ima veliki dramski potencijal, da taj svet koji smo počeli da gradimo oko i unutar “kalkanskog kruga” ima još mnogo toga da ponudi… a pošto smo ostvarili i sjajne rezultate tokom emitovanja prve sezone, verujem da se na drugu neće mnogo čekati.

Po pitanju Vesne Trivalić se oglasio i reditelj serije:

Što se tiče Vesne Trivalić zaista bih voleo sa njom više da radim. Dosad su gledaoci mogli da je vide samo na fotografiji uz Velibora, i on je otkrio da je ona otišla u Australiju i da su se mnogo voleli i dobili sina. Kada je pisan scenario želeo sam da je igra neka glumica koja će biti odlična za taj drugi deo ako se bude pojavljivala u nastavku.

Predložio sam Vesnu i svi su se složili, te sam je pozvao u Dubai i sve joj ispričao. Mnogo joj se dopala priča i poslala nam je fotografije koje smo mogli da iskoristimo. Kasnije je rekla da joj se dopala serija i naravno da bi bila velika čast sarađivati sa takvom glumicom. S druge strane, moram da napomenem da mi se dopada što su svi koji su gledali imali svoje teorije i to nas je okuražilo da nastavimo u tom pravcu- rekao je reditelj Milan Karadžić za 24sedam


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

PREDSJEDNIK SDA POVODOM GODIŠNJICE ROĐENJA ALIJE IZETBEGOVIĆA: ‘Državu su odbranile stotine hiljada ljudi, ali da nije bilo Alije, ne bi bilo sloge među njima!’ (FOTO)

PREDSJEDNIK SDA POVODOM GODIŠNJICE ROĐENJA ALIJE IZETBEGOVIĆA: ‘Državu su odbranile stotine hiljada ljudi, ali da nije bilo Alije, ne bi bilo sloge među njima!’ (FOTO)

Kako je mala crna haljina postala legendarni modni komad

Kako je mala crna haljina postala legendarni modni komad