in

Aktivni kiseonik savršen za ljeto, dezinfikuje i štiti kožu

Slatka-Tajna.Eu

Tečni ili aktivni kiseonik jeste dezinfekciona tečnost koja pozitivo djeluje na uklanjanje virusa, bakterija i gljivica.

Sastoji se od ozona koji blagotvorno djeluje na kožu jer sadrži tri, umjesto dva atoma kiseonika, što ga čini aktivnim sastojkom.

Bakterije i ostali slični mikroorganizmi talože se u porama i glavni su uzorčnici akni, bubuljica, mitisera i ostalih iritacija na koži. Aktivni kiseonik jeste jedan od najboljih načina čošćenja kože, koji uz to i hrani sve ćelije i pruža im anti-age efekat.

On pospješuje obnavljanje površinskog sloja kože i čini je otpornijom. Vraća joj elastičnost, svježinu, jedrinu i zdrav izgled. Može i ubrzati cirkulaciju i osvježava umornu kožu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Možete ga koristiti i četiri puta u toku dana, a kako ne peče i ne pjeni, mogu ga koristiti i djeca, prenosi magazin.novosti.rs

Kako ga pravilno koristiti?

Aktivni kiseonik prvo naprskajte na gazu ili papirnu maramicu. Nakon toga, naprskajte ovo sredstvo direktno na lice, pa na lice stavite gazu ili maramicu koju ste prethodno poprskali tečnim kiseonikom. Ostavite da djeluje 20 do 30 minuta, a nakon toga nemojte nanositi kreme i slične preparate kako bi koža potpuno upila preparat.

Poslije par dana redovne upotrebe primjetićete da vaša koža izgleda mlađe i svježije.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Turska flota za istraživanje ugljikovodika / Bljesak.info

Američki Senat izglasao je jedan od najvećih i najvažnijih fiskalnih paketa u povijesti, ali s neobičnim imenom