in

ZAJEDNO SU OD NJENE 16. GODINE: Bila uz njega kad je bio niko i ništa, evo kako izgleda

ZAJEDNO SU OD NJENE 16. GODINE: Bila uz njega kad je bio niko i ništa, evo kako izgleda
Slatka-Tajna.Eu

Nekadašnji pjevač “Bijelog dugmeta” Alen Islamović imao je tu sreću da suprugu upozna kao veoma mlad. U Bihaću je išao u osnovnu i srednju školu, a tu je upoznao i svoju ljubav Marjanu, s kojom je i dan-danas.

-Marjanu sam upoznao kad je ona imala 16 godina, a ja 22. Bio sam niko, samo lokalni pjevač u grupi “Bag”. Nas dvoje smo sve ove godine zajedno plivali kroz sve bure i trudili se da opstanemo i sačuvamo svoj mir. Bila mi je najveća podrška kroz sve što sam prošao i u svim odlukama koje sam donosio, a one su nekada bile bolne i neizvjesne. Brak je kompromis, mirna luka i treba ga znati sačuvati – rekao je Islamović jednom prilikom.

-Najveća ljubav mi je moja žena, ako smo zajedno od 16. godine, možete da zamislite kakva je to ljubav. Sad nemamo nesuglasica, ranije smo imali, ali ona je oguglala na to. Kao otac sam odličan i blag, a kao deda tek. To mi je najljepša uloga sad, jedva čekam da vidim unuke, nisam ih vidio tri dana i već mi nedostaju – rekao je pjevač jednom.

U braku su Marjanom je više od četiri decenije, a tokom istog su dobili i dvije kćerke, Unu i Laru, dok danas imaju i unuke.

Iako su sada već odrasle i samostalne, Islamović kaže da voli da su tu s njima ili da se makar čuju upravo zato što je dobar dio njihovog odrastanja propustio.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Dok se kćerke s njim nikada nisu pojavljivale u javnosti, supruge je tu i tamo bilo, mada, kako je i sama isticala, nikada nije voljela previše da se eksponira.

-Nekada sam pratila Alena na njegovim koncertima. Znali smo često da otputujemo zajedno, pa smo se ludo provodili. Sada više nismo toliko u godinama za to, ako izađemo, oporavljamo se tri dana – ispričala je za Jutranji.hr svojevremeno Marjana.

-To je bila njena odluka, nikada nisam vršio pritisak treba li biti sa mnom ili ne. Kada sam privatno negdje i neko nas fotografiše, shvata sve jer joj je jasno šta znači biti javna ličnost. Našla se u nekim situacijama u medijima, ali to je ne zanima – kazao je Alen.

(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

OPSKRBA SVIJETA ZA 1000 GODINA: Ima li Turska zaista ogromna nalazišta rijetkih metala?

OPSKRBA SVIJETA ZA 1000 GODINA: Ima li Turska zaista ogromna nalazišta rijetkih metala?

Siti pobjedom počeo odbranu titule

Siti pobjedom počeo odbranu titule