in

VIKI MILJKOVIĆ: Dizajnira Karleušinu kuću

VIKI MILJKOVIĆ: Dizajnira Karleušinu kuću
Slatka-Tajna.Eu

Pobjedom Nermina Handžića u “Zvezdama Granda” i život Viki Miljković koja je bila njegov mentor se okrenuo. Naime, prije finalne večeri Viki je sa porodicom isplanirala njihov godišnji odmor i uplatila hotelski smještaj u Budvi.

-Moj suprug Taške me par dana prije finala upitao: “Viki, a šta ako pobijedi tvoj kandidat, idemo li na odmor”? Nakon tog pitanja, ja sam ga samo pogledala i rekla, pa ja o tome nisam ni razmišljala. I eto, desila se Nerminova pobjeda, onda je uslijedio njegov nastup u Tešnju, prolongirala sam godišnji odmor, a planiram ga za početak septembra – rekla nam je Miljković kada smo je sreli u Blagaju kod Bosanskog novog.

Da li to znači da se nisi nadala Nerminovoj pobjedi?

-Ispalo je sve bolje nego što sam zamišljala. Ja naravno vjerujem u sebe, vjerujem u ono što radim, vjerujem u moje kandidate, a kada dođe finale onda svaki mentor priželjkuje pobjedu njegovog kandidata, pa sam tako i ja. Ja uvijek prepuštam da publika kaže posljednju riječ i ta večer bila je Nerminova noć, bio je miljenik publike. Ja se još jednom i ovim putem zahvaljujem svim tim ljudima koju su glasali, hvala im od sveg srca.

Kada se završava mentorska uloga?

-Naša mentorska uloga se završava poslije finala, ali Nermin je jedno mlado dijete, jedno divno neiskvareno biće, iz jedne izuzetno kulturne i fine porodice, a uz sve to Nermin je neiskusan u ovom poslu. Jednostavno moj suprug Taške i ja nismo mogli i ne želimo da ga pustimo tek tako. Nastavili smo da sarađujemo sa njim, radili smo na pripremama za njegov koncert u Tešnju, i ovom prilikom se zahvaljujem svim Tešnjacima, gradonačelniku Tešnja, ma svim tim divnim ljudima koji su nas tako dočekali i učestvovali u samoj organizaciji. Svi su bili za jednog i jedan za sve i to ima još samo u Bosni. U Bosni su svi duhom, tijelom i dušom za svog kandidata bez obzira ko on bio i odakle dolazi.

Prije par dana imala si fenomenalan solistički koncert u na trgu u Velikoj Kladuši?

-Mislim da je to, na neki način, vrhunac svega onoga što ja radim, a posebno u BiH. Bila je to jedna fantastična noć koja se riječima opisati ne može. Inače, što je veoma interesantno, u Velikoj Kladuši ima veoma mnogo Miljkovića i svaki drugi koji mi priđe da se slika, kaže da je Miljković. Ta ljubav koju mi je tu večer pružila publika u Kladuši je nešto što je veličanstveno.

Prema informacijama koje imam, na skoro svakom nastupu koji je u organizaciji neke opštine, dio honorara ostavljaš u toj opštini?

-Ne znam od koga si čuo, ali ja to ne radim da bih to publikovala, jer to zaista nije primjereno iznositi u javnost. Ali, kada ste me pitali, da i ovaj put sam dio svog honora ostavila gradu Velika Kladuša, a evo dobila sam informaciju da su oni to publikovali u javnosti. Moj menadžer Hilmo Peljto prisustvovao je predaji donacije Socijalno pedagoškoj zajednici u Velikoj Kladuši. Ponavljam, ne volim da o tome pričam, ali kada si me upitao i kada su već oni sve to objavili, onda je to to.

Šta pripremaš zajedno sa Tašketom po pitanju snimanja prve pjesme za Nermina?

-Nermin je moj prvi pobjednik, ako i ubuduće bude neko od mojih kandidata pobjednik, ipak Nermin je bio prvi. Zbog toga želimo da njegova prva pjesma bude zaista nešto dobro. Moj suprug zaista vjeruje u njega i želimo da njegova prva pjesma zaista bude veoma dobra. U BiH ima zaista veoma dobrih pjevača koji su moja generacija ili prije ili poslije mene i to su legende narodne muzike. A, što se tiče mlade scene mislim da će Nermin postati veoma zapažen i postati velika regionalna zvijezda.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Da li te sluša?

-Apsolutno sve, ali slušaju me ili slušali su me i drugi ,a posebno bih sada javno pohvalila Benjamina Kličića koji zaista slušao sve ono što smo mu Taške i ja govorili.

Stiče se utisak da Viki voli BiH, a i BiH voli Viki?

-To svakako, i ja volim da kažem da smo ista krvna grupa.

Poznato je da se baviš i nekretninama, stanovima, opremanjem istih, a nedavno je objavljeno da je upravo tvoja firma radila dizajn za opremu nove kuće Jelene Karleuše?

-Da moja firma je radila samo dizajn, i ja zaista ne volim da pričam o tome kome šta radimo, sa kim sarađujemo i šta smo im sve radili. Ja volim da čuvam privatnost svojih klijenata i mislim da je to fer i pošteno. Osim ukoliko neko od njih ne istupi javno.

Razgovarao: Bato Šišić

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

POGLEDAJTE GDJE SU KARLEUŠA I TOŠIĆ OTIŠLI NA LJETOVANJE: Ovo je raj na zemlji

POGLEDAJTE GDJE SU KARLEUŠA I TOŠIĆ OTIŠLI NA LJETOVANJE: Ovo je raj na zemlji

Nova sezona, stari problemi – poraz Junajteda od Brajtona

Nova sezona, stari problemi – poraz Junajteda od Brajtona