in

MAJKA ALEKS NIKOLIĆ OTKRILA KAKO DEJAN I ALEKS STVARNO ŽIVE: Razvezala jezik o Dragojevićima

MAJKA ALEKS NIKOLIĆ OTKRILA KAKO DEJAN I ALEKS STVARNO ŽIVE: Razvezala jezik o Dragojevićima
Slatka-Tajna.Eu

Uprkos ne tako sjajnim prognozama drugih zadrugara tokom trajanja pete sezone “Zadruge”, Aleksandra Nikolić i pobjednik Dejan Dragojević sačuvali su svoju ljubav, a u emotivnoj vezi uživaju kao nikada prije.

Njih dvoje se ne razdvajaju, svakodnevno se sa svojim vjernim pratiocima druže na popularnim socijalnim platformama gdje snimaju svoju svakodnevicu, a kako zaista funkcionišu van rijalitija ispričala je Slovenka Nikolić, Aleksandrina majka.

-Moja Aleks i Dejan su super, baš odlično funkcionišu. Ne bih vas lagala, stvarno – mnogo se slažu, fino, lijepo, dobro… Nema tu negativne energije – priča Slovenka, koja je oduševljena novim zetom Dejanom.

-Upoznala sam ga, bio je ovdje kod nas. Super je dijete, kad ustane – raspoložen, nasmijan! Ja sam oduševljena Dekijem, pravo da vam kažem. Vrlo pametno dijete, voljela bih da ostanu zajedno. Hvala Bogu, slažu se dobro. Dogovaraju se, ja im se ni u šta ne miješam, nisam taj tip.

Na pitanje da li je zadovoljna kako je njena kćerka prihvaćena u Veterniku, Dejanovom rodnom mjestu, Slovenka kaže:

-Mislim da su je Dragojevići baš lijepo prihvatili, pogotovo baka, baka je mnogo voli. Moja Aleks je oduševljena kada ode u Veternik tamo, kod njih, bude joj jako lijepo – prave roštilj, imaju mace tamo, bude im zanimljivo… Baka, Bilja, svi su tamo prema njoj okej – priča Aleksandrina majka, koju je otkrila da li je strahovala da je Dejanovi neće prihvatiti, poučena iskustvom Dalile, njegove supruge.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Da vam kažem nešto, ko drugom jamu kopa, sam će u nju upasti. Ja znam to iz iskustva, nikada nikome nisam poželjela loše, ni najvećem neprijatelju. Bogu mu presudi, ja nikome. Ljudi su ljubomorni na njih dvoje, na Aleks i Dejana, ali oni su stvarno kao jedno, vjerujte mi.

Dejan i Aleksandra odlaze na prvo zajedničko ljetovanje, te su pitali Slovenku da li bi voljela da joj po povratku saopšte vijesti da joj je kćerka u blagoslovenom stanju.

Neka rade šta hoće. Ja živim za taj dan, da dobijem unuče od Aleksandre. Ja nju volim bolesno, bolesno sam vezana za nju – rekla je Slovenka.

(Express/Pink)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Jessica Chastain sastala se u Kijevu sa Zelenskim

Jessica Chastain sastala se u Kijevu sa Zelenskim

Ručno pokretanje mješalice!!Smijeh jedinstven,zabava zagarantirana!!

Ručno pokretanje mješalice!!Smijeh jedinstven,zabava zagarantirana!!