in

Dženan Lonačarević novu pjesmu “Ako sutra me nema” snimio u saradnji sa Sergejom Ćetkovićem

Dženan Lonačarević novu pjesmu “Ako sutra me nema” snimio u saradnji sa Sergejom Ćetkovićem
Slatka-Tajna.Eu

Dženan Lončarević predstavio je spot za svoju novu pjesmu “Ako sutra me nema”.

Ova kompozicija nastala je kao plod saradnje sa Sergejom Ćetkovićem.

  • Sergej kad čuje nešto dobro ili napravi ili ostavi sebi ili da meni. To je najiskrenije. Već sam snimio njegovih 4-5 pjesama – kaže Lončarević.

Pjesma “Ako sutra me nema” je prepjev jedne makedonske kompozicije, za koju je muziku i aranžman radio Lazar Cvetkoski Pancho. Prepjev teksta je djelo Sergeja Ćetkovića, a na pjesmi su svirali članovi Džambo Agushev Orchestra.

  • Svi koji preslušaju pjesmu postavit će sebi nekoliko pitanja. Ako sutra me nema, ako sutra me ne bude, slavite život, muziku… – kaže Dženan.

Spot je radio sa svojim dugogodišnjim saradnikom Harisom Dubicom, a sve je snimano u Sanskom Mostu.

  • I ovaj spot sam radio sa Vedadom Jašarevićem. Zaljubljen sam u svoj rodni zavičaj i na prostoru Sanskog Mosta sam snimio brojne spotove, te na najbolji način promoviram prirodne ljepote ovih prostora. To su prepoznali i nadležni, tako da sam dobio plaketu Općine Sanski Most za poseban doprinos u promociji grada na devet rijeka.
    Kada je u pitanju spot za pjesmu “Ako sutra me nema” u njemu se pojavljuje i poznata banjalučka manekenka Milena Tunguz. Na snimanju smo napravili pravi dernek na Sani i sigurno da će i gledaoci osjetiti tu atmosferu i emocije – kaže Haris Dubica.

Inače, Dženan je jedan od najtraženijih pjevača u regionu i ima ugovorene nastupe do kraja godine. Posljednjih mjeseci često je nastupao i širom BiH.

  • U Travniku smo imali fantastičan koncert. Stvarno je bilo nevjerovatno na Travnik Summer Festu, gdje sam pjevao na prekrasnoj srednjovjekovnoj tvrđavi Stari Grad. Poslušali smo želje publike i nastupili smo u manjim gradovima. Kada su u pitanju nastupi u BiH, slijede Prozor i Bihać – kaže na kraju popularni pjevač.

Pjesma i spot “Ako sutra me nema” se nalaze na linku:

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Obljetnica bombardiranja: Hirošima moli za mir

Obljetnica bombardiranja: Hirošima moli za mir

Haljine s otvorenim leđima, najseksepilniji su komad koji možete imati u svom garderoberu

Haljine s otvorenim leđima, najseksepilniji su komad koji možete imati u svom garderoberu