in

ŽELJANA ZOVKO IZ KNINA: ‘Oluja je stvorila i preduvjete za sklapanje Daytonsko-pariškog mirovnog sporazuma kojim je okončan rat u BiH…’

Slatka-Tajna.Eu

[{“img”:”\/img\/vijesti\/2022\/08\/zvko.jpg”,”full”:”\/img\/vijesti\/2022\/08\/zvko.jpg”,”caption”:”Screenshot”,”bg”:”815951″}]

-S trajnom zahvalnošću i neizmjernim ponosom obilježavamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 27. obljetnicu VRO Oluja, poručila je HDZ-ova europarlamentarka Željana Zovko.

-5. kolovoza 1995. godine će zahvaljujući hrabrosti i žrtvi naših branitelja, mudrom vodstvu predsjednika Tuđmana i slozi hrvatskog naroda, trajno ostati zapisan kao dan konačne pobjede Republike Hrvatske u Domovinskom ratu i dan kad smo ostvarili višestoljetni san o slobodi.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Oluja `95 stvorila je i preduvjete za sklapanje Daytonsko-pariškog mirovnog sporazuma kojim je okončan rat u BiH. Svim braniteljima od srca izražavam zahvalnost i čestitam njihov dan, a sugrađanima u i svim Hrvatima diljem svijeta čestitam ovu veličanstvenu obljetnicu, poručila je Zovko iz Knina.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

UEFA kaznila Fenerbahče zbog skandiranja Putinu

Fake Big Lion Prank Dog Jumping Funny Video Can Not Stop Laugh Must Watch New Comedy 2022#short