in

Utvrđen identitet muškarca koji je prijetio Jovani Jeremić: Određen mu pritvor od 48 sati! – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu brzom akcijom policije UKP-a 3 odjeljenja utvrđen je identitet lica za koje se sumnja da je upućivao prijeteće poruke novinarki Jovani Jeremić.

Nakon toga zamjenik koji je zadužen za praćenje i rad u predmetima u kojima su isključivo oštećeni novinari, odredio je danas osumnjičenom S.M. zadržavanje u trajanju od 48h zbog sumnje da je izvršio krivično djelo Ugrožavanje sigurnosti iz člana 138 stav 3 KZ.

U tom roku biće saslušan u tužilaštvu. U zavisnosti od odbrane zamjenik tužioca će procijeniti da li će i po kojim osnovima predložiti pritvor. U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati oštećenu, uraditi vještačenje telefona i eventualno ispitati i druga lica na okolnosti da li su i na koji način možda umiješani u iznijete prijetnje.

Podsjećamo, Jovana Jeremić je dobila poruke sljedeće sadržine:

– Slušaj, Jovana, Tamara mi je dala tvoj broj, Đurićka. Sad ti se lijepo javljam i upozoravam. Budeš li još jednom Maju Marinković uzela u usta, nikad više na televiziju nećeš izaći. Tamara moja Đurić je htjela pakao da ti napravi, ali sam smirivao situaciju. Zadnji put upozorenje upućeno tebi, djevojko, kraj – navedeno je u poruci.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SAD predložile zakon za borbu protiv korupcije na Zapadnom Balkanu

OVO SU BRAT I SESTRA FILIPA ŽIVOJINOVIĆA: On je poznati košarkaš, a od njene ljepote zastaje dah