Categories: Estrada

Poslije turbulentnog odnosa sa Karleušom uslijedilo je pomirenje: Isak nasmijan i sretan stigao na njen nastup

Jelena Karleuša je i ovog puta u Crnoj Gori spojila ugodno sa korisnim, pa je između dva zakazana nastupa, uživala na jahti. Nakon Igala, publika je na Karleušinom nastupu sinoć mogla da uživa i u klubu Omnia, u Budvi.

– Ja znam da ste jako umorni, ali večeras vam nema spavanja – obratila se Karleuša publici, nakon što je zapjevala svoj hit „Insomnia“.

Prepoznatljiva po svojim specifičnim kostimima slatka mala se ovoga puta odlučila za crvenu boju. Njen nastup su, osim plesačica, upotpunili i video efekti od kojih je jedan od motiva bio i vatra.

U izazovnom crvenom kostim i uz smjelu koreografiju Karleuša je očigledno smišljeno htjela da podsjeća na đavolicu, ali umjesto pakla muškarci su se, uživajući u prizoru, osjećali kao u raju.

Pjevač Isak Šabanović bio je jedan od onih koji su sinoć uživali u Jeleninim pjesmama, pa je objavio stori na svom Instagram profilu. I tu ne bi bilo ništa čudno da se donedavno nije pričalo da Isak i Jelena nisu u najboljim odnosima. Što je pjevač u jednoj emisiji i potvrdio:

– Svi imaju pristup Jeleni Karleuši, samo ja nemam. Ne znam zašto je to tako. Ista ta Karleuša me je blokirala na Instagramu i to ne znam zašto. Ja sam nju pratio, ona mene nije – zaključio je Isak.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Kako su pisali mediji, pjevač sluti da se najverovatnije naljutila na kolegu zbog njegovog odgovara na pitanje novinara „da li bi prije išao na ručak sa Cecom ili Jecom“ kada je on izabrao Cecu, Šabanović je tada izjavio da ipak nema predstavu šta se desilo.

No, šta god da se desilo, čini se da je su se Jelena i Isak pomirili.

(express/svet)

Redakcija

Recent Posts

Dragocjeni lijek iz prirode, obavezno je sada naberite i čuvajte za zimu

U ovo doba godine žanju se zasadi kamilice, pa obavezno na pijacama potražite cijelu sušenu…

42 minute ago

IVICA PULJIĆ IZ WASHINGTONA SAOPŠTIO VIJEST: Odlazi Gabriel Escobar!

[{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/gabriel-escobar.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/gabriel-escobar.jpg","caption":"Gabriel Escobar","bg":"cac9d0"}] "Od sredine ovog mjeseca Gabriel Escobar više neće biti zamjenik pomoćnika američkog državnog…

58 minuta ago

Šta za Đokovića znači povlačenje Sinera u Rimu

Janik Siner neće učestvovati na Mastersu u Rimu, pošto se zbog povrede kuka povukao sa…

59 minuta ago

Mislila je da ima sretan brak i vijernog muža dok nije pogledala u njegov telefon: Poziv koji je usred noći dobio Taške, Viki je potpuno zbunio

Muž Viki Miljković umalo stradao zbog voditeljke Pevačica Viki Miljković u ljubavi je s muzičarem…

1 sat ago

Pucker up, bro. | #Shorts #keyandpeele

Paramount+ is here! Stream Key & Peele now on Paramount+. Try it FREE at https://bit.ly/3qyOeOf.

2 sata ago

IBRAHIMOVIĆ O PORODICI: Morate razumjeti Balkan, tamo je ponos velika stvar

Jedan je od najboljih napadača 21. vijeka, igrao je u gotovo svakom velikom evropskom klubu,…

3 sata ago