in

Dečko Mirjane Karanović je zgodan, pravi mačo: Pogledajte fotografije sa ljetovanja

Dečko Mirjane Karanović je zgodan, pravi mačo: Pogledajte fotografije sa ljetovanja
Slatka-Tajna.Eu

Emotivni život Mirjane Karanović nije nešto što je proteklih godina mnogo zanimalo medije. Nakon što je dramska umjetnica, za koju mnogi tvrde da “stari kao vino” i s godinama sve bolje izgleda, odlučila da uplovi u vezu sa 20 godina mlađim kolegom iz Bosne Erminom. Javnost je počela da se interesuje i za taj segment njenog života. Dečko Mirjane Karanović, aktuelni, od tog momenta postala je standardna tema gradskih kuloara, što glumica ne voli, međutim nesvjesno objavama na “Instagramu” ona potpiruje maštu mnogih na tu temu.

Najnovija fotografija, jedna od rijetkih na kojima je glumica u muškom društvu, privukla je odmah pažnju Mirinih obožavatelja i probudila znatiželju. Svi su se zapitali ko je harizmatični muškarac kraj kog ona pozira na ljuljšci i nogama se dodiruje i da li je možda upravo on dečko Mirjane Karanović.

Budući da je Mira već neko vrijeme tvrdila da je sama, svi su se obradovali mogućnosti da je konačno pronašla srodnu dušu i ponadali da dotični džentlmen posjeduje sve kvalitete koje je ona ranije napominjala da njen izabranik treba da ima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Za glumicu je neophodno da ima partnera na koga može da se osloni i da bude potpuno sigurna da će je podržati kad treba, a da pri tom ne razmišlja o tome da li je bez garderobe – govorila je Mira.

(express/story)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Noćna mora – Ševa – Best off – Provale

Noćna mora – Ševa – Best off – Provale

Xavi je lično Pjaniću saopštio konačnu odluku!

Xavi je lično Pjaniću saopštio konačnu odluku!