in

ZGRĆU MILIONE, A GODINAMA ŽIVE KAO PODSTANARI: Pjevač tek u 70. godini kupio kuću, a ona je stan dijelila s penzionerom

ZGRĆU MILIONE, A GODINAMA ŽIVE KAO PODSTANARI: Pjevač tek u 70. godini kupio kuću, a ona je stan dijelila s penzionerom
Slatka-Tajna.Eu

Većina estradnih umjetnika ne posjeduje svoju nekretninu, a uprkos tome što se godinama bave pjevanjem i nerijetko hvale dobrom zaradom, malo je onih koji bi mogli da se pohvale da su zaradili za kuću ili stan.

Pjevač Haris Džinović kao podstanar je živio do svoje 70. godine, kada se sa porodicom uselio u vilu na Senjaku, koju su gradili tri godine. Godinama je govorio kako je “imati vilu na Dedinju kao imati je na Beverli Hilsu”, te da je to skupo, a onda se prošle godine sa porodicom ipak uselio u dom koji su opremili po sopstvenoj zamisli.

-To je bila teška muka. Tri godine, ali, eto, i to smo završili. Jedan zid sam pomjerio i to je bilo sve, što nije bila velika investicija i nije bilo puno posla – rekao je Džinović.

Pjevačica Maja Nikolić živjela je u sobi kod jednog penzionisanog doktora u centru Beograda. Kako se pisalo, tu sobu godinama je plaćala 70 eura mjesečno, što je potvrdio i čovjek kod kog je živjela.

Romana Panić svojevremeno je pričala kako stalno ulaže u nešto, ali ne u nekretine, te je dugo živjela u iznajmljenom stanu na Dorćolu. Još 2007, planirala je da podigne stambeni kredit, a kasnije je navodno pozajmila 50.000 eura, jer joj je falilo čak 30.000 za dvosoban stan na Voždovcu, gdje i danas stanuje. U svoj dom Romana se vratila i poslije boravka u australijskom zatvoru, gdje je ležala zbog pljačke bankomata, pisali su mediji.

Tanja Savić se iz rodnih Radinaca doselila u Beograd. Pričalo se da je kasnije uložila 20.000 eura u kuću, u kojoj su njeni roditelji ostali da žive. Kasnije je godinama živjela u Australiji sa suprugom i sinovima, a kada se vratila u Beograd, stanovala je u iznajmljenom stanu na Novom Beogradu. Ipak, ona je uspjela da kupi stan u Smederevu i tamo živi sa djecom.

Goca Tržan je, uprkos uspješnoj karijeri, godinama bila podstanar, a svoj stan kupila je tek kada se udala za Ivana Marinkovića, sa kojim je dobila kćerku Lenu. Nakon što se razvela od Ivana, Goca je sa kćerkom ostala da živi u ovom stanu u Mirijevu, a otplaćivala ga je na rate. Ivan ju je nekoliko puta javno prozivao i tražio da mu da 20.000 eura, jer je “kredit podigla na osnovu hipoteke na stan njegove majke”. Zbog svega ovoga, pjevačica je odlučila da proda nekretninu i sa kćerkom i suprugom Rašom Novakovićem preselila se u kuću u Rakovici.

Pjevačica Rada Manojlović spada među najplaćenije zvijezde, ali godinama nije željela da kupi svoju nekretninu. Svu zaradu ulagala je u porodični dom u Četerežu, a svoj stan kupila je tek 2018. godine.

Indira Aradinović Indi otvoreno je govorila o tome da je promijenila nekoliko stanova.

-Svi misle da ležimo na parama. Ovo mi je prijateljska varijanta, dobila sam ovaj stan s popustom. Nisam željela da odem da živim u 30 kvadrata da ne bih plaćala više od 200 eura – objasnila je pjevačica.

Milica Pavlović ranije je pričala kako joj je prioritet da ulaže novac u karijeru i spotove i da zato živi kao podstanar. Međutim, kada je zaradila dovoljno novca, ipak je sebi obezbijedila nekretninu od od 320.000 eura.

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, svojevremeno se u svom videu hvalio ogromnim stanom sa džakuzijem, saunom i garažom, ali i činjenicom da liftom iz garaže direktno može da uđe u stan. Međutim, iako su mnogi pomislili kako je stan njegov, jutjuber je objasnio da iznajmljuje ovu nekretninu vrijednu dva i po miliona eura.

Sve je začudilo kada je reper Stefan Đurić Rasta policiji nakon hapšenja navodno rekao da stanuje kao podstanar, te da je i automobil kupio na lizing, iako javnosti prezentuje luksuzan stil života.

(Express/Nova)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Avtovaz nudi radnicima po 3.000 dolara da daju otkaz

Avtovaz nudi radnicima po 3.000 dolara da daju otkaz

Nove Burberry i Gucci torbice zadivile su svijet

Nove Burberry i Gucci torbice zadivile su svijet