in

SKANDAL: Rialda Karahasanović nastupila bez donjeg veša?

Slatka-Tajna.Eu

Rialda Karahasanović u posljednje vrijeme radi punom parom. Trenutno se nalazi na turneji po Crnoj Gori, gdje nastupa po nekoliko puta u toku sedmice. Najčešće nastupa po primorskim gradovima, te redovno svojim gostima priređuje odličnu žurku.

Ipak, najviše medijske pažnje izazvao je njen nastup u Crnoj Gori koji nije bio na primorju. Naime, Rialda je nastupala u Gusinju, te je za tu priliku izabrala izazovnu plavu haljinu koja više otkriva nego što pokriva. Impresivni atributi pjevačice došli su do izražaja, ponajviše duge noge koje je otkrio isuviše duboki šlic.

Naravno, to je bio povod za priče da Rialda nastupa bez donjeg veša, te su samim tim bile česte i puritanske osude na njen račun. Pjevačica nije mogla ostati nijema na takve komentare, pa je iskoristila svoj Instagram profil da kaže svoju stranu priče. Da li je stvarno izašla pred publiku bez donjeg veša, pročitajte iz njene objave.

Piše: O.T.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Bivši NBA šampion uhapšen zbog marihuane, prijete mu dvije godine zatvora

Prije dvije godine pobijedio je u ‘Životu na vagi’ i skinuo 84 kg. Danas više ne izgleda ovako, a otkrio je i neke novosti