in

IRMA SERJANIĆ NAKON DISKVALIFIKACIJE: Ima poruku za produkciju

IRMA SERJANIĆ NAKON DISKVALIFIKACIJE: Ima poruku za produkciju
Slatka-Tajna.Eu

Irma Serjanić, bivša rijaliti učesnica “Parova”, a sad i “Zadurge 5” samu sebe je diskvalifikovala samo četiri dana pred superfinale rijalitija, a kako je sama rekla, ona ima svoje razloge za to.

Sada, kada je finale završeno u toku su svake noći emisije “Narod pita”, gdje zadrugari komentarišu učešća kako svoje, tako i drugih takmičara među kojima se našla i Irma.

Serjanićeva je bijesna jer nema šansu da odgovori svima njima koji je komentarišu u emisijama, budući da je diskvalifikovana, te je samim tim produkcija ne zove da gostuje na televiziji.

Sada se ona oglasila na svom Instagramu te osula paljbu:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Mačevati ćemo se fejs to fejs (licem u lice), ovako je malo p*kasto. Svako ko u emisijama “Narod pita” komentariše moju samodiskvalifikaciju, pritom nevladajući sa informacijama ili bilo kakvim informacijama pokušava da opere sebe ili druge učesnike i njihove ni malo naivne postupke ka meni, sve to budi u meni revolt, i princip, takav da dođem u sred emisije i da kažem, pravu informaciju ali me nešto ne zovu. Nema potrebe za uvlačenjem narodu u dpe koji je mjesecima plakao za mnom a isto tako mi vrištao od smijeha. Zna se koga narod obožava, kad kažem narod, mislim na masu a ne na fanatike iza tastatura. Mudro šutim, pazite se da Vas ne restartujem i vratim na fabrička podešavanja pravim istinama o vama koje narod ne zna. To što ste se uvijek bojali mojih komentara treba da se zapitate što je to tako. Ja sam uvijek pričala istinu i to sam bila jako blaga. Pomjerala sam vam svima b*lju a to sam uvijek radila sa jedan odsto mozga. – između ostalog je napisala Irma.

(Express/Srbijadanas)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Turković sa službene kartice Ministarstva potrošila dvostruko više od limita / Bljesak.info

Turković sa službene kartice Ministarstva potrošila dvostruko više od limita / Bljesak.info

Mujo i Haso 2 – Svabo

Mujo i Haso 2 – Svabo