Categories: Estrada

Borim se sa kancerom, ne mogu da se spasim: Zoran Kalezić o teškoj bitki sa opakom bolešću, u jedno je siguran! – Senzacija

Zoran Kalezić, pjevač narodne muzike, bori se sa opakom bolešću. U intervjuu za “Balkan info” istakao je da ljudi u Crnoj Gori i Srbiji “gladni” novca, a da je on, sa druge strane, shvatio da novcem ne može vratiti svoje zdravlje.

Zoran je otkrio da je jedina zemlja u kojoj nije priznat kao umjetnik upravo Crna Gora i da je razgovarao sa Dritanom Abazovićem.

– Pitao sam ga da li može da odvoji pet minuta za mene. Poslao sam mu poruku preko tog njegovog saradnika. Želio bih da popričam sa njim, pošto sam u teškoj situaciji. Nije se lako liječiti sa malim i jadnim penzijama. Ne žalim se ja, meni ne treba – istakao je pjevač.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Govoreći o odnosima među ljudima, slavni pjevač kaže da ne može da shvati šta se to desilo ljudima pa da su toliko izmanipulisani.

– U mom selu kad su izbori budu tri srpske zastave, pa pet crnogorskih. Ja ne mogu da shvatim ko je ubijedio te ljude, braću, da drugačije zastave imaju na kućama. Ne znam šta se desilo sa ljudima da su toliko izmanipulisani. Kome je bilo potrebno to da mi nismo braća. Jesmo braća. Ne dam nikom da me odrodi od Beograda. Meni je lijepo i na Cetinju i u Beogradu i u Vukovaru. Sad je popularno da smo izdajnici. Ja ne znam gdje pripadam u Crnoj Gori – komita ili izdajnik ili legalan čovjek. E, onda se ja vadim na to da sam američki državljanin – rekao je Kalezić.

ekskluziva.ba

Redakcija

Recent Posts

Krompir u mednoj marinadi

Najzdraviji način da se krompir spremi je da ga ispečete, međutim to je i jedan…

2 sekundi ago

Venecija novom pristojbom za ulaz u grad ‘zaradila’ blizu milijun eura

Venecija novom pristojbom za ulaz u grad 'zaradila' blizu milijun euraFoto: Yara Nardi / ReutersNovouvedena…

2 minute ago

Denver opet posrnuo uprkos odličnom Јokiću, Minesota ostvarila i drugi brejk

Tim Minesote je ubjedljivo nadigrao Denver sa 106:80 i u drugoj utakmici na gostovanju i…

4 minute ago

RAPORT IZ WASHINGTONA: Ivica Puljić upozorava -‘Ne nasjedajte na provokacije i prekodrinsku propagandu…’

[{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/ivo_2.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/ivo_2.jpg","caption":"Screenshot","bg":"b9a0a6"},{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/ip_sb.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/ip_sb.jpg","caption":"Screenshot","bg":"333637"}] Ivica Puljić, dugogodišnji dopisnik Al Jazeere iz Washingtona, osvrno se na najnovije događaje vezane…

2 sata ago

Minesota oslabljena za drugu utakmicu sa Denverom

Minesota Timbervulvsi mogli bi da budu ozbiljno oslabljeni u drugom meču polufinalne serije Zapada protiv…

2 sata ago

Priča o tome kako je nastala kafa

​Biljke koje proizvode većinu svjetskih zaliha kafe pojavile su se prije 600.000 do milion godina…

4 sata ago