in

Mi ne volimo košarku, nego da pobeđujemo

Mi ne volimo košarku, nego da pobeđujemo
Slatka-Tajna.Eu
Mi ne volimo košarku, nego da pobeđujemo

Košarkaš Denvera i dvostruki uzastopni MVP NBA lige Nikola Jokić je među igračima koji su se odazvali pozivu selektora reprezentacije Srbije Svetislava Pešića za naredne dvije utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo kao i za Evrobasket koji sljedi poslije toga.

On je od početka priprema sa nacionalnim timom, a prvog dana treninga je pričao sa novinarima.

Jokić je rekao da je atmosfera u reprezentacija odlična kao i svaki put. Kaže da je fokus da se reprezentacija kvalifikuje na Svjetsko prvenstvo i da nastavi da igra na velikim takmičenjima. Rekao je da mu mnogo znači da igra za Srbiju.

“Pričao sam sa familijom, totalno je drugačiji osećaj kada igraš za reprezentaciju, drugačije sam se osećao kada sam dolazio ovde, nego kada idem u Denver”, kaže Jokić, a prenosi “Sport klub”:

“Videćemo za Evrobasket, dokle doguramo. Sve ekipe dolaze sa ciljem da uzmu medalju ili da osvoje, ne treba da idemo sa nekim prevelikim ciljem, već dan po dan sa treningom i obazrivo. Naš mentalitet je takav, mi ne volimo košarku, nego da pobeđujemo, svi bi voleli da uzmemo medalju, ali to je još daleko”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Inače na prvi trening nacionalnog tima se nisu odazvala samo dvojica košarkaša. Radi se o Alekseju Pokuševskom i Nikoli Joviću. U nacionalnom timu će osim njih dvojice i Jokića biti i Vasilije Micić, Miloš Teodosić, Aleksa Avramović, Vanja Marinković, Ognjen Dobrić, Marko Gudurić, Nemanja Nedović, Ognjen Jaramaz, Nikola Kalinić, Vladimir Lučić, Dejan Davidovac, Nemanja Bjelica, Alen Smailagić, Filip Petrušev, Boriša Simanić, Marko Jagodić-Kuridža, Nikola Milutinov, Balša Koprivica, Dušan Ristić.

 


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

KAKO JA PIŠEM TEST

KAKO JA PIŠEM TEST

NOVA LJUBAV: Mensura Ajdarpašića odala fotografija!

NOVA LJUBAV: Mensura Ajdarpašića odala fotografija!