in

Lepomir Bakić polomio obe pete! Bodibilder: Tužiću banju, život mi je upropašten! – Senzacija

Lepomir Bakić polomio obe pete! Bodibilder: Tužiću banju, život mi je upropašten! – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Lepomir Bakić doživio je tešku nesreću. On je nedavno boravio u jednoj banji, gdje je, spuštajući se niz tobogan, polomio obe pete. Sportista je detaljno objasnio šta se dogodilo:

– Nakon dugogodišnje sportske karijere i bezbroj osvojenih medalja za našu zemlju u bodi-bildingu doživio sam neprijatno iskustvo da me baš u banji zadesi kraj i krah karijere i da mi puknu obe pete, zbog čega sam primoran da se penzionišem. Greškom vlasnika i upravnika velnes i spa kompleksa banje, u toboganima koji se nalaze pokraj otvorenih bazena je isključena voda koja teče niz njih. Ta voda služi da vas zaustavi da ne udarite u ivicu tobogana, to jest o zid. Dva djeteta su me zamolila da se spustim s njima i ja sam to učinio, i ta mala količina vode je njih uspješno zaustavila jer su lagani.

Međutim, mene nije uspela jer je neko ugasio vodu. Iako smo se na istom tom toboganu prije toga dva sata spuštali bez problema. Niko od spasilaca nije bio tu da nas upozori. Doživio sam prelom obe pete, trenutno se nalazim na Institutu za ortopediju Banjica i sad sam zakovan za krevet tri mjeseca – priča Bakić.

On tvrdi da je pokrenuo sudski spor: – Jesam i tražio snimke kamera da se utvrdi istina preko advokata. Takođe, spasioci mi nisu pružili pomoć dok sam ležao na ivici tobogana, pa je moja djevojka dotrčala da me digne i pali smo zajedno jer nisam mogao na noge. Imam tri svjedoka cijele situacije. U Petrovcu na Mlavi su me primili. Vrištao sam od muke i bola. Život mi je upropašten. Ljekari su mi rekli da bi mi, da nisam jak i mišićav, izletjeli pršljenovi i kičma bi mi pukla.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ovim povodom Kurir je kontaktirao i sa kompleksom u kojem se incident dogodio.

– Sve što imamo da kažemo reći ćemo gdje treba. Što se tiče tobogana, u tom periodu je bilo loše vrijeme i oni nisu radili. Bilo je jasno obilježeno da ne rade – rekao je menadžer kompleksa.

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Dinamo za devet minuta slomio Ludogorec

Dinamo za devet minuta slomio Ludogorec

Moj naučnoistraživački rad je aplikativan, praktičan i usmjeren na vrhunske pojedince u prodaji

Moj naučnoistraživački rad je aplikativan, praktičan i usmjeren na vrhunske pojedince u prodaji