in

Došao je u teretanu da zavodi red, nije stigao ni završiti rečenicu i već je bio uspavan

Slatka-Tajna.Eu

Pravi primjer tome je kontroverzni ‘Iranski Hulk’ Sajad Gharibi koji je brutalno pretučen u svom bokserskom debiju od strane ‘Kazahstanskog Titana’ te je postalo jasno da od njegove borilačke karijere nema ništa.

Zanimljiv snimak pojavio se prethodnih dana na društvenim mrežama. Dolazi iz jedne teretane iz Sjedinjenih Američkih Država gdje je vlasnik dvorane prebio umišljenog člana koji se ušetao unutra.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Dosadna mušterija odlučila je da on bude glavni u teretani. Uznemiravao je ostale članove, pokušao je da ‘dijeli pravdu’, ali bolje da nije.

Nije nesretnik stigao ni da napumpa mišiće. Došao je u sukob s vlasnikom dvorane i brutalno je nokautiran. Nije nezasluženo jer je bio poprilično bezobrazan prema svima.

Snimak pokazuje samu završnicu svađe. Vlasnik teretane je odlučio da ga silom izbaci vani i u tome je uspio i to na kakav način.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Nije nesretni čovjek ni stigao izgovoriti riječi koje je zaustio: “Nećeš ti ništa napraviti”. Uslijedili su udarci koji su ga poslali na pod i nokautirali.

A oni su bili zaista žestoki. Bahati momak ostao je ležati uspavan u prostorijama teretane i teško da će se ikad više vratiti na ovo mjesto.

Nije poznato šta se kasnije dogodilo. Pitanje je kada se ovaj čovjek probudio iz nokauta koji je bio zaista strašan i jedan od najjačih van profesionalnog ringa.

Vlasnik dvorane i teretane je nekadašnji bokser. Pokazao je da još uvijek itekako dobro barata rukama i da bi vrlo kako mogao i sad ući u ring.

Naravno, na ovakav način se nesporazumi ne trebaju rješavati. Ipak, vlasnik nije mogao da trpi bezobrazno i bahato ponašanje i odlučio se na ovakav način da krene u akciju.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Teqvoly turneja u Kaknju prošla uz odličnu atmosferu i fer igru

LUKSUZ NA MIKONOSU: Sanja Stanković ne štedi