in

Zbog Kemiša, Zorica Brunclik napravila glupost, pa se pokajala: “To je bilo strašno”

Slatka-Tajna.Eu

Brakom za primjer i nakon toliko godina zajedničkog života mogu se pohvaliti Zorica Brunclik i Kemiš koji su i danas zaljubljeni kao i prvog dana.

Kao i svaki odnos i njihov je prošao kroz različite faze, a Zorica je nedavno ispričala kakvu je ludost jednom učinila upravo zbog svog supruga.

– Zbog ljubavi sam se ošišala maltene do glave pošto mi je Kemiš rekao da to uradim. To je neka naša faza, on je meni rekao da sam demode i da postoji frizer za te modern frizure I ja odem i ošišam se- ispričala je pjevačica koja je ubrzo shvatila da je napravila grešku.

– Jao majko kako je to bilo strašno, pokajala sam se čim sam izašla iz salona, a što je najgore kada me je vidio, on jedva da je primijetio. Džabe sam se šišala, sada to ne bih uradila 6 puta da mi kaže – iskrena je Brunclikova.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Koliko god oni bili primjer idealnih supružnika postoje neke stvari koje Zoricu nerviraju kada je njena druga polovina u pitanju.

– Ne gasi svijetlo uopšte po kući. Ko šta radi, ja samo idem i gasim svijetlo za njim. Ja samo gunđam, on govori kako zaboravlja. Pa ne može godinama da zaboravlja, isti je problem i danas – otkrila je pjevačica nedavno.

(express/grandonline)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Španski klub veličao Kosovo, iako ih Španija ne priznaje

Konsolidovana dobit od 1.712 miliona eura, uključujući dobit od prodaje Raiffeisenbank (Bugarska)