in

PRIRODNO IZDANJE: Dragana Katić slavi 57. rođendan

Slatka-Tajna.Eu

Dragana Katić već dugi niz godina krasi male ekrane svojom ljepotom i elegancijom. Navikli smo da nam tokom čitave godine uljepšava svaki vikend, a sada je vrijeme da publika iznenadi nju budući da danas slavi 57. rođendan.

Još od ponoći njen Instagram profil prepljavljen je čestitkama i lijepim željama, a samo djelić njih voditeljIica je podijelila sa svojim pratiocima.

– U susret sutrašnjem svetom danu! Bezbrižnost! Zdrava i sretna nam bila, volimo te! PS. putovanja, restorani i Zara – poruka je na rođendanskoj torti kojom su je iznenadile najbolje prijateljice.

U ponoć nisu izostali ni buketi cvijeća, a fotografijom bez šminke oduševila je sve, te je mnogi pitaju za savjete tako mladolikog izgleda.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


-Živjela lavice. Divim ti se kao dami, majci i kolegici. Dama sa stilom, živa bila. Ti si dokaz da žena može da bude jednostavno i prirodno lijepa, godine su samo broj. Neke nisu ni sa 20 kao Dragana. Sretan rođendan divna damo – samo su neke od čestitki dragih priijatelja, kolega i pratilaca.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Era nadmašio Đanija i Lazića inovativnim štekom za bakšiš

RAT UŽIVO: Ukrajina produžila ugovorni period sa stranim vojnicima na…