Categories: Estrada

NISAM ŽRTVA: Sandra Rešić i Dejan Dragojević produbili sukobe

Sandra Rešić i Dejan Dragojević u emisiji “Narod pita” pokušali su da riješe svoje nesporazume. Tokom “Zadruge” ona mu je bila velika podrška, ali je on sve brzo zaboravio i nije želio njeno prijateljstvo.

-Ne mogu da budem žrtva ni za tri života. Vrlo sam bila bezobrazna u komentarisanju, ne znam kako je došlo do toga da ispadnem žrtva u njihovom odnosima. Uglavnom sam bila krivac kad par dođe kod mene, Đedvoića ili Miće, počeneš da pričaš, pa kad to dvoje ljudi dođu u sukob i ne smeiu da kažu šta su rekli, oni okrive mene. Kad je moje komentarisanje u pitanju ne mogu da budem žrtva, samo vještica. Što se komentarisanje Dejana tiče, komentarišem kako sam se osjećala tad. Nemam problem da sjedim sa njim, jer sam i nakon prekida prijateljstva sjedila preko puta njega. Ja problem nemam, jer grešku nemam. Mogla sam ovdje da plačem, ali nisam jadna mala Sandra. Dejan je neko ko je mene povrijedio, a ja sam ga jako voljela kao druga. Uživo sam gledala kako preživljala svoju bol i to je za ne požejleti nikom, to da gledaš, a ne da osjetiš. Iskreno da kažem večeras sjedim sa njim, postavljate pitanja i ovo su stvari na koje mi treba da odgovorimo. Možemo da sjedimo i govorimo “nemam komentar”, ali nema smisla. Kad su bile Dejanove uspomene, kreću njegove suze i meni se pojavljuju suze, jer poslije dugo vremena sam ga vidjela da plače. Ja vidim da mi kreću suze i razmišljam za kim? Ustala sam i otišla na cigaretu. Postoje tragovi gdje se prijsetim nekih stvari koje sam na njegovu žalost preživjela sa njim. Nisam žrtva, ne mogu da budem žrtva, a sigurno ne po mom komentarisanju u rijalitiju dodala je Sandra.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







(Express/ Pink)

Redakcija

Recent Posts

Ozlijeđeni prilikom testiranja oružja – HRT

Tvornica oružja HS Produkt u KarlovcuFoto: Kristina Stedul Fabac / PixsellDvije osobe ozlijeđene su prilikom…

8 minuta ago

Oglasio se sin Dragane Mirković: Izgubio sam život, izgubio sam ljubav, izgubio sam porodicu…

Nakon razvoda roditelja Marko Bijelić na društvenim mrežama ne prati oca, a trenutno svojoj majci,…

9 minuta ago

Za mene je ovo utakmica života

Za mene je ovo utakmica života, nešto specijalno, rekao je Željko Petrović trener Zrinjskog uoči…

14 minuta ago

ZDRAVKO ČOLIĆ JAVNO PRUŽIO PODRŠKU: Pozvao sve da glasaju za nju

Popularni Čola je neko ko gleda da se ne miješa nigdje i jedan je od…

1 sat ago

UPOZORENJE IZ WASHINGTONA: ‘Ne nasjedajte na provokacije i prekodrinsku propagandu…’

[{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/ivo_2.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/ivo_2.jpg","caption":"Screenshot","bg":"b9a0a6"},{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/ip_sb.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/ip_sb.jpg","caption":"Screenshot","bg":"333637"}] Ivica Puljić, dugogodišnji dopisnik Al Jazeere iz Washingtona, osvrno se na najnovije događaje vezane…

2 sata ago

Ovih pet napitaka mogu da dovedu do insulinske rezistencije i dijabetesa

Udovoljavanje želji za slatkim može imati cijenu za naše zdravlje, ali ne mora se nužno…

2 sata ago