in

VRAČ ME JE VRATIO ŽENI: Janjuš priznao šta je morao uraditi za svoje dobro

VRAČ ME JE VRATIO ŽENI: Janjuš priznao šta je morao uraditi za svoje dobro
Slatka-Tajna.Eu

Marko Janjušević Janjuš otputovao je sa bivšom suprugom Enom i kćerkom Krunom na Crnogorsko primorje, gdje zajedno uživaju u čarima ljeta, a na svu sreću nije sreo bivšu djevojku Maju Marinković.

To bi mu sada najmanje trebalo budući da se prije odmora Janjuš vratio u porodični dom, pa uveliko kolaju priče da su on i Ena na korak do pomirenja.

-Živim kod Ene, može se reći da živimo zajedno. Ena i ja funkcionišemo zaista nikad bolje, ali ne spavamo u istom krevetu, ja spavam sa Krunom, to je njena želja, nisam dugo bio tu. Ena i ja nismo bili intimni otkako sam je prevario. Iskreno, ne mogu da vjerujem da je ona mene primila nazad u kuću. Ona nikad ništa loše nije rekla o meni, nikad se nije miješala ni u šta. Ona je najbolja majka i žena – otkrio je Janjuš i priznao da je nedavno išao kod vrača da mu skine magiju i učini da više ne gleda djevojke sa silikonima.

-I dan danas vjerujem da me je neko zamađijao, bio sam kod nekog čovjeka, pa mi je skidao sve to. Otkad mi je skinuo te magije, ni sa jednom djevojkom koja ima silikone nisam bio. Išao sam tamo negdje kod Subotice, čovjek mi je pomogao i sada kad mi neko spomene silikone nije mi dobro – kaže Janjuš.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Turski puding od badema

Turski puding od badema

Dolar oslabio drugu sedmicu zaredom

Dolar oslabio drugu sedmicu zaredom