in

U Sarajevu u pripremi prvi “Sajam sporta”, obavezno rezervišite svoje mjesto i budite dio prve velike manifestacije posvećene sportu u BiH

Slatka-Tajna.Eu

Nakon mnogo godina, na mjestu koje je obilježilo sport u Bosni i Hercegovini, u Centru Skenderija u Sarajevu pripremamo i poklanjamo svim ljubiteljima sporta i zdravog života, vrhunski sportsku manifestaciju”, navode organizatori “Sajma sporta” koji će se u glavnom gradu naše domovine održati od 8. do 11. septembra ove godine.

Pored izložbenog dijela, manifestacija će ponuditi obilje zabavnog sadržaja, mini sportska takmičenja, nagradne igre, brojne terene i poligone za aktivaciju, predavanja i radionice o aktuelnim temama u sportu i još mnogo drugih sadržaja.

“Naši gosti bit će vrhunski sportisti i sportski radnici iz zemlje i regiona, koji će učestvovati na sportskim radionicama, konferencijama, prezentacijama”, dodaju organizatori.

Pozvali su proizvođače i trgovce sportske opreme, zdrave hrane, ali i sportske klinike i izdavače, društva, klubove, sportiste da i oni budu dio “Sajma sporta”.

“Obavezno rezervišite svoje mjesto na sajmu i budite dio prve velike manifestacije posvećene sportu u Bosni i Hercegovini”, zaključuju iz organizacije.

Sve informacije o događaju možete dobiti na broj Centra Skenderije +387 33 201 203 ili direktno kod direktora Damira Petrinića na broju: +387 33 226 614.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RADE PUNOM PAROM: Mustafa, Hanad i Velid prave lom gdje god se pojave

Sova se odlučila odmoriti na glavi svoje vlasnice koja piše zadaću