in

(Video) Potresne scene u Budvi, Jovana Jeremić plače i jeca: Poručuju da će me sil.vati, da neću stići živa do Pinka! – Senzacija

(Video) Potresne scene u Budvi, Jovana Jeremić plače i jeca: Poručuju da će me sil.vati, da neću stići živa do Pinka! – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Jovana Jeremić otišla je sa kćerkom Leom na odmor u Crnu Goru, ali se taj put pretvorio u “pakao” zbog jezivih prijetnji nepoznatog muškarca. Povod da se voditeljki putem prijetećih poruka obrati izvjesni mafijaš, koji se predstavlja kao član klana Veljka Belivuka poznatijeg kao Velja Nevolja, jeste njena svađa sa Majom Marinković, piše Telegraf.

Kako je Jovana rekla, s prijetnjama je počeo u dva noću, a pozvao se na Tamaru Đurić i rekao kako je od nje dobio broj telefona.

Ekipa portala Telegraf.rs srela je voditeljku na plaži vidno uznemirenu i u suzama. Iako kaže da se ne plaši, nije joj svejedno zbog poruka koje je primila.

– To su najgore moguće prijetnje, počele su prije tri, četiri dana. One su posljedica mog obračuna sa Majom Marinković gdje sam rekla šta mislim, nisam uprla prst u nju, samo da je k…a uvijek k…a. Nastala su naša prepucavanja. Maja nije uspjela verbalno da dosegne moj nivo, jer velike su tu razlike u obrazovanju, intelektu i stilu života. Maja je meni draga ovako, ali nije smjela da udara na mene. Ona je rijaliti učesnica, ja sam intelektualac koji je za ovu državu mnoge pozitivne stvari uradila. Kako nije uspjela da se obračuna sa mnom, ona je kontaktirala mafijaše vezane za Velju Nevolju, nekog Koljača – počela je Jovana i otkrila dio sadržaja tih poruka.

Dodala je kako je taj muškarac uznemirava i šalje najgore moguće poruke.

– Šalje najgore moguće poruke da će da me s.luje, da neću živa stići do Pinkovog studija, da će me ti njegovi tigrovi čekati ispred televizije. Ja sam napadnuta jer branim ispravan sistem vrijednosti u javnosti – priča voditeljka.

Na pitanje da li njena kćerka Lea primjećuje da se nešto dešava, Jovana je briznula u plač.

– Kad mi je stigla poruka, Lea je spavala pored mene. Ja u Crnoj Gori, sama, nemam nikoga, ja sam razvedena žena, nema ko da me brani. Ne može mene niko da uplaši, ja sam uvijek bila jaka žena, ovo će samo da me osnaži. Jer, ako dozvolimo da neko prijeti najgledanijoj voditeljki u zemlji, dokle smo stigli kao društvo? Ja ne plačem jer se bojim, p..da se ne bojim. Lea ne smije da osjeti, ima samo mene, ja sam joj bukvalno otac i majka – priča uplakana Jovana.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kako kaže, sve je prijavila nadležnim organima.

– Obavijestila sam sve državne organe, digla sam cijelu Srbiju na noge. Jer, ne može da se nađe nijedan kriminalac u ovoj zemlji ko može da prijeti jednoj časnoj, poštenoj ženi, a posebno što sam ja novinar i neko ko je pravedan i ko je donio ovoj državi samo dobro. Iza mene ne stoji niko, nisam imala saradnju ni sa jednom kriminalnom grupom. Maja mora da pruži ruku nekom ko je jači od nje, a ne da mi džukački, jer je to ta k……a politika, šalje mafiju na vrata. Da mene mafijaš maltretira, da maltretira moje dijete, to je odron ljudskog društva. Jednoj ženi s djetetom, samohranoj majci prijete. Zato moj muž mora da bude jak, da bude faca – priča Jovana koja je tražila da se ispitaju i dvije starlete.

– Tražila sam u policiji da se i Maja i Tamara saslušaju. Jer, ne mogu određene žene iz rijalitija da mafijaju. Prvo, ja nisam dio rijaltija, ja sam bre elita u svakom smislu. Učila sam školu, trudila se da budem dobar čovjek. Ne mogu djevojke tog nivoa da se iživljavaju i šalju mafijaše. Na šta ovo liči? Podnijela sam krivičnu prijavu. Odgovarat će i on i njih dvije. Da vidimo kakve veze imaju one s time. Mora da im bude jasno gdje je njima mjesto i kako mogu da se ophode prema nekome, jer one i ja nismo isto. Njihov problem je doza ljubomore. Ja imam tijelo starlete, a mozak intelektualca. Nisam ja kriva što sam fatalna za muškarce i što intrigiram javnost više nego bilo koja starleta u Srbiji. Takva mi je harizma.

Ona sumnja i da je Velja Nevolja uopšte upleten u to.

– Pozvao se da će na tribinama da skandiraju neki novi napis s mojim imenom. Ja tvrdim da navijači nemaju veze s ovim, čak ni Velja Nevolja. Jer, kakav si ti mafijaš kad prijetiš ženi? Ja poznajem mafijaše kroz priče, mnogi od njih su elita, imaju kodeks. Ja nisam nikoga pozvala da me brani, mene će moja država da brani. Sutra da me ubiju, želim da iza mene ostane da sam bila heroj, da ne mogu k…e da nam rade u medijima. Naša profesija je devastirana, ja neću odustati dok se ne sazna ko je ovaj lik. Ovo je neko ko je patološki zaljubljen u Maju – pretpostavlja voditeljka.

Jeremić danas stiže u Srbiju i ide pravo u policiju. Otkriva da ima veliku podršku od čelnika TV “Pink”.

– Obavijestila sam o svemu moju kuću, Željko i Milica znaju sve, podići ću ovo na najviši novo. Niko me nije utješio kao Milica, rekla mi je da ne smije dlaka s glave da mi fali. Nisam htjela da opterećujem predsjednika, on ima važnije stvari da rješava, ali sigurno bi mi i on pritrčao u pomoć. Slučaj Jovane Jeremić i prijetnji treba da riješi ministar policije Vulin, kao što je uzeo da rješava – zaključila je Jeremić u razgovoru.

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ovo je Srbin koji je za 15 miliona eura kupio sprat u Kuli Beograd: Bogataš Sveta ima i dvorac, a svekar je ove poznate pjevačice! – Senzacija

Ovo je Srbin koji je za 15 miliona eura kupio sprat u Kuli Beograd: Bogataš Sveta ima i dvorac, a svekar je ove poznate pjevačice! – Senzacija

Sarajevo u sjajnoj utakmici pobjedom čestitalo rođendan Hordama zla

Sarajevo u sjajnoj utakmici pobjedom čestitalo rođendan Hordama zla