Categories: Estrada

SPEKTAKL U PORTOROŽU: Dino Merlin priredio čarobnu noć

Dino Merlin očarao je publiku na rasprodanom koncertu u Portorožu, priredivši čarobnu noć za domaću publiku, ali i za posjetitelje koji su stigli iz država širom regiona.

Nakon što je nedavno oduševio jedinstvenim spektaklom u Porto Montenegro, Dino Merlin sinoć je u Portorožu priredio izvanredan muzičko-scenski doživljaj kakav je postao sinonim za ovog sarajevskog kantautora.

Ulaznice su sedmicama unaprijed bile rasprodane, a publika je preko dva sata uživala u putovanju kroz muzičke priče Merlinove karijere i jedinstvenom muzičko-scenskom doživljaju obogaćenim specijalnim scenskim efektima i osvježenom koncertnom set-listom u izvedbi desetočlanog pratećeg benda.

Erupciju oduševljenja izazvali hitovi “Bosnom behar probeharao”, “Kad si rekla da me voliš”, “Deset mlađa”, “Školjka”, a bila je ovo prilika i da osim dobro poznatih hitova uživo izvede megahit “Mi” kao i posljednje singlove s predstojećeg 12. albuma “Kako da ti kažem” i “Krive karte”. Završnica koncerta posvećena je epskoj baladi “Jedan dan, jedan noć”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku

Koncertom prepunim emocija, fantastične atmosfere i posebne energije koja je vladala u publici završen je koncertni spektakl jednog od muzičkih velikana našeg podneblja u Portorožu, na biseru sjevernog Jadrana.

Oni koji svoje ulaznice nisu osigurali na vrijeme, ovog sarajevskog muzičkog virtuoza mogu gledati na nekom od predstojećih koncerata.

Redakcija

Recent Posts

Cvijanović traži sjednicu Predsjedništva BiH da se razriješi konzul u Panami, turski državljanin

Članica Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željka Cvijanović je zatražila održavanje vanredne sjednice Predsjedništva BiH na…

10 minuta ago

Bokser preminuo u ringu poslije nokauta (FOTO)

Britanski bokser Šerif Laval (29) preminuo je u ringu, nakon što je nokautiran u svom…

26 minuta ago

Šest simptoma koji ukazuju da vam fali gvožđe

Gvožđe je neizostavan mineral koji se mora unositi u organizam, posebno kod žena. Na osnovu…

1 sat ago

Erdogan: Više od 1000 pripadnika Hamasa na liječenju u Turskoj

Recep Tayyip ErdoganFoto: Umit Bektas / ReutersViše od 1000 pripadnika Hamasa trenutačno je hospitalizirano u…

2 sata ago

FK Borac osuđuje divljačko ponašanje pripadnika MUP-a TK

Fudbalski klub Borac osuđuje divljačko ponašanje i ničim izazvanu prekomjernu upotrebu sile pripadnika MUP-a Tuzlanskog…

2 sata ago