in

SPEKTAKL U PORTOROŽU: Dino Merlin priredio čarobnu noć

SPEKTAKL U PORTOROŽU: Dino Merlin priredio čarobnu noć
Slatka-Tajna.Eu

Dino Merlin očarao je publiku na rasprodanom koncertu u Portorožu, priredivši čarobnu noć za domaću publiku, ali i za posjetitelje koji su stigli iz država širom regiona.

Nakon što je nedavno oduševio jedinstvenim spektaklom u Porto Montenegro, Dino Merlin sinoć je u Portorožu priredio izvanredan muzičko-scenski doživljaj kakav je postao sinonim za ovog sarajevskog kantautora.

Ulaznice su sedmicama unaprijed bile rasprodane, a publika je preko dva sata uživala u putovanju kroz muzičke priče Merlinove karijere i jedinstvenom muzičko-scenskom doživljaju obogaćenim specijalnim scenskim efektima i osvježenom koncertnom set-listom u izvedbi desetočlanog pratećeg benda.

Erupciju oduševljenja izazvali hitovi “Bosnom behar probeharao”, “Kad si rekla da me voliš”, “Deset mlađa”, “Školjka”, a bila je ovo prilika i da osim dobro poznatih hitova uživo izvede megahit “Mi” kao i posljednje singlove s predstojećeg 12. albuma “Kako da ti kažem” i “Krive karte”. Završnica koncerta posvećena je epskoj baladi “Jedan dan, jedan noć”.

Koncertom prepunim emocija, fantastične atmosfere i posebne energije koja je vladala u publici završen je koncertni spektakl jednog od muzičkih velikana našeg podneblja u Portorožu, na biseru sjevernog Jadrana.

Oni koji svoje ulaznice nisu osigurali na vrijeme, ovog sarajevskog muzičkog virtuoza mogu gledati na nekom od predstojećih koncerata.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

KRIJE SE OD JAVNOSTI: Jovanu svi znate, a evo kako izgleda prva supruga Željka Joksimovića

KRIJE SE OD JAVNOSTI: Jovanu svi znate, a evo kako izgleda prva supruga Željka Joksimovića

Anćeloti: Barselona slaže vrhunski tim

Anćeloti: Barselona slaže vrhunski tim