in

ONA JE BILA DŽEJOVA NAJVEĆA LJUBAV: Cijeli Dorćol je bio zaljubljen u nju, njena smrt ga uništila

ONA JE BILA DŽEJOVA NAJVEĆA LJUBAV: Cijeli Dorćol je bio zaljubljen u nju, njena smrt ga uništila
Slatka-Tajna.Eu

Džej Ramadanovski preminuo je u 56. godini u Beogradu od posljedica srčanog udara prije dvije godine.

Šest godina prije nego što je umro, folker je doživio tragediju od koje se nije oporavio. Naime, preminula Dubravka koja je prije više od 22 godina glumila u njegovom spotu “Gdje ću sad, moja ružo”.

Lijepa crnka s kosim očima koje je mnoge ostavljala bez daha preminula je u 44. godini. Kada je Džej saznao, bio je veoma potresen i nije mogao da vjeruje da je izgubio djevojku u koju je navodno godinama bio zaljubljen.

“Nekoliko dana prije toga pričao je o njoj s prijateljem i rekao kako bi baš volio da je vidi, te da je ubjeđen da bi ga i sada svojom ljepotom ostavila bez daha. I evo šta se desilo. Danima mu je teško zbog nje i svako malo zaplače. Čak je i popio lijek za smirenje kada je čuo da je iznenada preminula. Dubravka je vrijeme kada su snimali spot bila jedna od najljepših djevojaka u gradu i u Džejovom srcu je imala posebno mjesto”, rekao je tada izvor.

“Bio je dugo zaljubljen u nju, kao i gotovo svi momci Dorćola, ali nikada nije rekao da je među njima bilo nešto više od prijateljstva”, rekao je izvor.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Baš zbog toga Dubravka je imala posebno mjesto u njegovom srcu oni su ostali veliki prijatelji, ali su posljednjih godina izgubili svaki kontakt.

“Nisam mogao da vjerujem kada sam čuo! Evo i sad mi dođe da zaplačem. Otišla je lijepa Duda. Bila je mnogo dobra žena, poštena i ovo je stvarno velika šteta. Da je bog dao bar još malo da živi. I sada se ježim kada dok pričam o njoj. Krivo mi je mnogo što se nismo vidjeli, a posljednje vrijeme sam često pomišljao na nju. Kao da je to bio neki znak. Neka joj Bog dušu prosti, šta drugo mogu da kažem sada kada je više nema”, ispričao je poslije njene smrt folker.

(Express/Espreso)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Beč je i u krizi stabilna poslovna luka

Beč je i u krizi stabilna poslovna luka

Prijedlog za određivanje istražnog zatvora Daliboru Šemperu

Prijedlog za određivanje istražnog zatvora Daliboru Šemperu