in

KRIJE SE OD JAVNOSTI: Jovanu svi znate, a evo kako izgleda prva supruga Željka Joksimovića

Slatka-Tajna.Eu

Željko Joksimović godinama je u skladnom braku sa voditeljicom Jovanom Joksimović sa kojom je dobio sina Kostu i kćerkice Anu i Srnu. Međutim, malo ko zna da je pjevač prije Jovane bio u braku sa atraktivnom crnkom Vesnom Avramović sa kojom ima kćerku Minu.

Naime, Željko i Vesna vjenčali su se na početku Joksimovićeve karijere kada je on imao tek 23.godine, a nedugo nakon vjenčanja par je dobio kćericu Minu. Pored silne ljubavi Vesnin i Željkov brak nije potrajao, a njih dvoje su nakon razvoda ostali u prijateljskim odnosima i zajedno su podizali njihovu nasljednicu.

Kako i sam rado ističe, Željko je veoma vezan za svoju, sada već odraslu, kćerku a kada je prije nekoliko godina upitan da li je spreman da uskoro dobije zeta, pjevač je kratko odgovorio:

– Ja sam vam tata iz “Mi nismo anđeli”. Mina i dečko – ne, ne, nisam spreman za ta pitanja još.

Prva supruga Željka Joksimovića se nakon razvoda od slavnog pjevača povukla iz javnosti, a kako ona danas izgleda možemo vidjeti na tek ponekoj fotografiji koju kćerka Mina objavi na svom Instagramu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Ručak sa mamom. To je taj izraz lica kada nas roditelji tjeraju da se slikamo – napisala je šaljivo Mina ispod jedne od fotografija sa mamom.

(Express/Svet)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Biden je Evropi obećao plin, i čini se da će isporučiti više od obećanog. Ali cijenu će platiti druge zemlje…

SPEKTAKL U PORTOROŽU: Dino Merlin priredio čarobnu noć