in

Ona je bila sa Vidojem kada je preminuo, a sad otvorila dušu: Zatvorila salon, doživjela šok i još se nije oporavila od tragedije! – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Navodna ljubavnica Vidoja Ristovića (44) Danijela Bojić prvi put je otkrila dosad nepoznate detalje o odnosu s historičarem. Potresena žena navodno je i dalje je u strahu od svakog nepoznatog broja koji je pozove, pa jedva priča nakon šoka koji je doživjela.

Naime, Danijela već tri mjeseca, otkako je Vidoje preminuo kod nje u stanu na Zvezdari, ne može da se oporavi, ona je prestala i da radi dok ne dođe sebi.

– Imala sam blizak smrtni slučaj. Neću raditi neko vrijeme u stanu niti primati nove ljude. Salon sam zatvorila na neko vrijeme, nisam više tamo u stanu, u kući sam. Povremeno radim i kod kuće. Tamo se neću vraćati dok se ja i svi moji ne oporavimo, bar do septembra – rekla je Danijela.

Kako navodno kažu Danijeline komšije, ona se potpuno povukla i ne želi ni s kim da priča o užasu koji se desio kod nje u stanu.

– Nismo je odavno vidjeli, iz stana se ne čuje niko, kao da više i ne živi tu. Nikom ne bi bilo lako da tako nešto doživi. Zamislite da vam muškarac umre u krevetu, pa to je strašno, to ne možete tako lako da zaboravite. Svakako, najstrašnije je što je Vidoje, mlad čovjek, umro, sve ostalo će proći. Danijela će svakako imati traume za cijeli život zbog svega što se desilo, ali će se oporaviti – kaže komšinica koja živi u istoj zgradi gdje i Bojićeva.

Podsjećamo, Danijela je u policijskom iskazu potvrdila da je historičar umjetnosti umro nakon intimnog odnosa s njom. Ona je na saslušanju otkrila da joj je taj dan bio rođendan i da su ga slavili u njenom iznajmljenom stanu na Zvezdari, gdje je Ristović, nažalost, i preminuo. U policijskom iskazu priznala je da je bila u vezi s Vidojem, te da ništa nije slutilo na ovakvu tragediju. Prema njenim riječima, on je te noći bio raspoložen, dobro se osjećao, a nakon odnosa su zaspali i više se nije probudio.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Omogućen izvoz iz BiH drvenih briketa

Koliko su novca zaradili bh. klubovi od nastupa u Konferencijskoj ligi?