in

KEBA PROMIJENIO LIČNI OPIS: Otišao da koriguje nešto na licu i zaprepastio naciju

Slatka-Tajna.Eu

Mikropigmentacija je jedna od estetskih metoda namijenjena korigovanju, mijenjanju i uljepšavanju određenih nedostataka ili nepravilnosti na licu, a najčešće možemo da vidimo da se ova tehnika primjenjuje za korekciju obrva.

Svi smo bili upućeni u to da je Keba već imao iskustva sa tetoviranjem obrva, jer je i sam to par puta izjavio, te je jasno da se ne libi kada je riječ o uljepšavaju. Međutim, mnogi su tada, ali i sada, komentarisali da su ga stare obrve zapravo “naružile” budući da nisu bile prikladne za njegovo lice.

On je vjerovatno postao vremenom veoma uzrujan jer su se pojavljivali razni negativni kometari na račun njegovih obrva jer su po mnogima ličile na pijavice, pa je riješio da to promeni. Prvo je stare skidao laserom, a onda uradio potpuno nove koje su ga, zasigurno, podmladile.

Možemo da vidimo da je pjevač prezadovoljan, budući da ne skida osmijeh sa lica, a i komentari su konačno počeli da budu pozitivni.

Keba je među prvim pripadnicima muškog pola priznao da je istetovirao obrve, ali i priznao da vodi računa o svom izgledu i redovno posjećuje kozmetičare.

(Express/Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Gotovo sve potencijalne žrtve trgovine ljudima u 2021. godini bila su djeca / Bljesak.info

Lokalizirani požar u Bibinjama, na Mosoru pod kontrolom