in

Čestitka državnog vrha u povodu Kurban-bajrama

Čestitka državnog vrha u povodu Kurban-bajrama
Slatka-Tajna.Eu
Čestitka državnog vrha u povodu Kurban-bajrama

Proslava Kurban-bajrama

Foto: Nel Pavletic / PIXSELL

Predsjednik Republike Zoran Milanović uputio je čestitku hrvatskim građankama i građanima islamske vjeroispovijesti u povodu proslave Kurban bajrama u kojoj stoji:

„Proslava Kurban bajrama uvijek je prigoda za pokazivanje brige i ljubavi za svoje bližnje, ali i prilika za zbližavanje ljudi i poticanje razumijevanja. Islamska zajednica u Hrvatskoj primjer je kako se suradnjom i uzajamnim poštivanjem jača kultura dijaloga i doprinosi općem boljitku društva u kojem skupa živimo.

Uz želju da ta suradnja i uzajamno poštivanje bude i ostane uzor, svim islamskim vjernicama i vjernicima želim da Kurban bajram proslave sa svojim obiteljima i najmilijima u ozračju radosti, ljubavi i uvažavanja toliko potrebnog u današnjem vremenu punom izazova i nemira.

Bajram Šerif Mubarek Olsun!“

Predsjednik Vlade Plenković čestitao Kurban-bajram

Predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je čestitku predsjedniku Mešihata Islamske vjerske zajednice u Hrvatskoj muftiji Azizu efendiji Hasanoviću i svim građankama i građanima islamske vjeroispovijesti u povodu blagdana Kurban-bajrama.

– Svim građankama i građanima islamske vjeroispovijesti upućujem najsrdačnije čestitke za Kurban-bajram. Neka ovaj veliki praznik žrtve bude dodatni poticaj u promicanju tolerancije, solidarnosti i međusobnog uvažavanja, kao i za daljnje jačanje naših tradicionalno izvrsnih odnosa, na dobrobit društva i zajednice u kojoj živimo.

U ime Vlade i osobno, želim vam obilje mira, zdravlja i veselja te da radost blagdana podijelite s obitelji i bližnjima. Bajram Šerif Mubarek Olsun!”

Čestitka predsjednika Sabora

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je čestitku u povodu Kurban Bajrama predsjedniku Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj muftiji dr. Azizu ef. Hasanoviću i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti, u kojoj stoji:

“U povodu blagdana Kurban Bajrama svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u Republici Hrvatskoj upućujem iskrene čestitke uime Hrvatskoga sabora i osobno.

Neka vam Kurban Bajram, veliki islamski blagdan žrtve, ljubavi i brige za bližnje u vaše domove unese mir, zdravlje, sreću i blagostanje. Želim vam da ga provedete sa svojim obiteljima, bližnjima i prijateljima u istinskoj radosti, zajedništvu, veselju i ljubavi.

Ovaj plemeniti blagdan podsjeća nas na važnost jačanja svijesti u društvu o međusobnom razumijevanju, poštovanju i toleranciji, ali i solidarnosti i milosrđu prema onima koja je naša pomoć potrebna.

Bajram Šerif Mubarek Olsun! Neka je plemeniti Bajram blagoslovljen!“

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Mostar: OldbridZ slavi desetogodišnjicu postojanja prve craft pivare u BiH / Bljesak.info

Mostar: OldbridZ slavi desetogodišnjicu postojanja prve craft pivare u BiH / Bljesak.info

Velež poražen na Malti, završio nastup u Evropi

Velež poražen na Malti, završio nastup u Evropi