in

BILA JE ZVIJEZDA 90-IH, MIS JUGOSLAVIJE: Preživjela tragediju, nikada nije otkrila ko je otac njenog sina

Slatka-Tajna.Eu

Andrijana Dabetić Anči tokom devedesetih godina prošlog vijeka bila je jako popularna počevši od toga da je 1994. godine bila izabrana za Mis Jugoslavije, pa do toga da je snimila čak šest muzičkih albuma.

Povukla se sa scene i posvetila sinu, a ono što je do danas ostala misterija je ime oca, budući da Anči nikada nije htjela da ga otkrije.

“Markov tata je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Bio je to užasan period, koji nisam mogla da koristim za pojavljivanje u novinama i do sada nisam nikome pričala o tome. Sigurna sam da bi mnogi takva dešavanja u životu iskoristili da se piše o tome i da ih drugi sažaljevaju, ali meni nije bilo do takve vrste eksponiranja. Bilo mi je mnogo teško, mjesec dana praktično nisam izlazila iz kuće, ali onda sam se trgla i potpuno se posvetila sinu, jer nisam mogla ništa da promijenim. Mnogo mi je bilo teško zbog Marka koji je ostao bez oca, jer biće perioda u životu kada će mu on sigurno trebati. Ali život ide dalje…” izjavila je Andrijana svojevremeno za “Svet”.

Debetićeva je prije nekoliko godina postala dio rijalitija “Parovi”, a ukućani su odmah pokrenuli temu čuvenog “gazda Jezde”, odnosno bankara Jezdimira Vasiljevića, koji joj je posebno bio naklonjen.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


“Znam da ste bili prijatelji, ne znam da li ste bili u emotivnoj vezi, ne mogu da tvrdim. Ali siguran sam da imate nekretnine na vaše ime, kao i bunde i skupocjeni nakit”, rekao je Milutin Radosavljević Mili, dok je Anči samo potvrdila da joj je Jezda finansirao albume i spotove, poričući emotivnu vezu.

(Espress/Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Evo kako djeluje i koje su nuspojave

Nestlé objavio financijske rezultate za prvih šest mjeseci 2022. godine / Bljesak.info