in

TO NIJE OBAVEZA, NEGO LJUBAV: Božo Vrećo brine o bolesnoj majci

TO NIJE OBAVEZA, NEGO LJUBAV: Božo Vrećo brine o bolesnoj majci
Slatka-Tajna.Eu

Božo Vrećo u intervjuu za hrvatski Večernji list govorio je o bolesti svoje majke, te poručio kako brigu o njoj ne smatra obavezom.

U susret njegovom nastupu u Splitu, Vrećo je  govorio o sevdahu, muzici, te njegovom doživljaju onoga čime se bavi. Govoreći o muzičkim žanrovima naglasio je kako se, za njega, muzika zapravo samo dijeli na dobru i lošu.

-Sevdah već jest mainstream i nije žanrovska cjelina, neprestano govorim i pjevam o tome da muzika općenito ne poznaje žanrove, nego se samo dijeli na dobru i lošu, cjelovitu i nepotpunu, na onu koja vas oslobađa i hrani i dotiče, na onu koja vas čini hrabrim i osviještenim i sigurnim u sebe, ta muzika srca ne poznaje ograničenost i nema trajanje, ona je sama po sebi beskonačnost i tom segmentu univerzalnog jezika i ljudi pripadaju – poručio je.

Također, pomenuo je i svoju majku kojoj je prije nekog vremena dijagnosticiran karcinom, te pojasnio šta za njega znači briga o njoj.

-To nisu obaveze, to je samo ljubav koja progovara, grli, dotiče, hrani i liječi, ta je ljubav majku izliječila i njezin je osmijeh moja najveća nagrada – poručio je Vrećo.

Božo na svom Instagram profilu nerijetko dijeli fotografije s majkom te izvještava o njenom zdravstvenom stanju.

(Express/ Večernji)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Open City Mostar: Fina mostarska priča / Bljesak.info

Open City Mostar: Fina mostarska priča / Bljesak.info

Dodaci vitamina D ne sprečavaju prelom kostiju

Dodaci vitamina D ne sprečavaju prelom kostiju