in

Radnik nam nije dužnik, nema revanšizma

Radnik nam nije dužnik, nema revanšizma
Slatka-Tajna.Eu
Radnik nam nije dužnik, nema revanšizma

​Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je uoči sutrašnjeg (21.00) duela 4. kola Superlige protiv Radnika da Surduličani nisu dužnik crveno-belima.

Radnik je u prošloj sezoni od mogućih šest bodova protiv petostrukog uzastopnog šampiona Srbije osvojio čak četiri, ali u Ljutice Bogdana stiže sa samo jednim osvojenim bodom poslije odigrane tri utakmice u šampionatu.

“Nemamo nikakve dužnike, niti igramo osvetoljubiv fudbal. Igramo fudbal za nas, naš klub i navijače, a ne bavimo se sporednim stvarima. Nama je svaka utakmica podjednako važna, jer donosi tri boda. Da li će se ona završiti sa 1:0 ili 2:0 ili nekim trećim rezultatom, to ne menja. Ono što može da menja je naš odnos koji mora da bude maksimalan i na tome insistiram od kada sam došao u klub. Kad smo pravi i kad imamo pravi odnos, onda smo jak protivnik za svakoga. To očekujem sutra, a ne revanšizam, već dobru koncentraciju, fokus, odnos i da napravimo lepu uvertiru za sredu”, izjavio je Stanković, a prenio zvanični sajt Crvene zvezde.

Trener crveno-belih analizirao je Surduličane i podvukao da se radi o organizovanoj ekipi.

“Radnik je prošle sezone igrao organizovan fudbal, dosta čvrsto iza lopte, sa fenomenalnom ofanzivnom tranzicijom gde su iskoristili sve vrline koje su imali. Nisu zadovoljni kako su počeli seoznu, došlo je do promene trenera, što verovatno dosta toga remeti u njihovim redovima. Ipak, očekujem organizovanu igru iza lopte i pokušaj da nas kroz kontre i polukontre ugroze. To je nešto na šta nailazimo u prvenstvu stalno, pogotovo kad igramo na Marakani”, rekao je Stanković.

Strateg prvaka Srbije izjavio je da bi povratnik iz turske Alanje Nemanja Milunović već sutra mogao na teren.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Koliko sutra može da zaigra, iako je danas došao. Poznaje ambijent i ekipu. Nismo se mi promenili, nije ni on, samo je stariji za godinu dana. Milunović poznaje način na koji igramo i konstruišemo igru. Unapredili smo se, ali ne toliko da ne može da pohvata konce. Videću ga danas na treningu i sigurno će sutra imati minute”, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde.

Stanković se osvrnuo i na Pjunik, rivala u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona koji će u sredu, 3. avgusta (20.45) gostovati na Marakani.

“Za mene nije iznenađenje što je Pjunik prošao, iako su izgubili utakmicu kod kuće. Video sam da su dosta organizovaniji i takmičarskiji od Didelanža. Tačno je da su tri gola u gostima postigli posle katastrofalnih grešaka defanzivaca i golmana domaćih. Imamo još Radnik, svaka utakmica je generalna proba za sledeću, ne kalkulišemo. Posle toga ćemo pričati o Pjuniku”, zaključio je Stanković.

Poslije tri odigrana kola u Superligi fudbaleri Crvene zvezde jedini imaju maksimalan učinak i svih devet osvojenih bodova, Vojvodina je drugoplasirana sa sedam bodova, a Čukarički treći sa šest bodova.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Dodik to High Rep: You had no right to impose changes to Bosnia’s Election Law

Dodik to High Rep: You had no right to impose changes to Bosnia’s Election Law

KAKO IGRATI LEAGUE OF LEGENDS

KAKO IGRATI LEAGUE OF LEGENDS