in

Rada i Milan 3 mjeseca nisu imali s.ks: Izbjegavaće pjevačicu još 2 mjeseca i to sve zbog ovog zavjeta koji je dao! – Senzacija

Rada i Milan 3 mjeseca nisu imali s.ks: Izbjegavaće pjevačicu još 2 mjeseca i to sve zbog ovog zavjeta koji je dao! – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Iako se Rada Manojlović nadala se da će ovog puta moći da funkcioniše sa Milanom Stankovićem i da će njihova veza biti mnogo kvalitetnija jer su oboje zreliji, pjevačica je opet doživjela razočarenje.

Jasno joj je bilo da je Milan baš posvećen vjeri i da svaki post strogo poštuje, ali sada je shvatila da je počeo da pretjeruje i ona to ne može da razumije, pa se čak zapitala da li je namjerno izbjegava jer sa njom ne želi da ima s.ks. Kako saznajemo, Stanković je od 20. juna do 11. jula strogo postio jer je tada bio post Svetih Apostola. Medutim, pjevač je saopštio Radi da će da produži sa postom jer mu tako prija, a to znači da neće biti ni s.ksa.

“Rada je shvatila da Milan stalno posti i tada niti pričaju o s.ksu, niti ga imaju! Ali, shvatila je da je počeo da pretjeruje, pogotovo kada joj je nakon skoro mjesec dana posta saopštio da će da nastavi da posti jer mu tako prija, čak i da planira da ode u jedan manastir koji se nalazi u Budvi gdje će da provede dvije nedjelje. Rada je sjela da razgovara sa njim i pitala ga je da li postoji neki problem i da li on namjerno produžava post kako bi izbjegao s.ks sa njom. On je bio u šoku kada ga je to pitala i objasnio joj da se on ponaša onako kako mu prija i da nema razloga da pomisli tako nešto, te da je grijeh da misli da on vjeru koristi kako bi nju izbjegavao. Rada mu je rekla da smatra da su oni imali uvijek dobar s.ks i da joj zato nije jasno šta se sada dešava.

Uostalom, od 14. avgusta počinje Gospojinski post koji traje dvije nedjelje, pa se zabrinula da će on sve to spojiti.

Milan joj je rekao da ne želi da o tome razgovara i da je donio odluku, te je zamolio da ga ispoštuje i razumije. Rada puca i mislim da će uskoro njihova veza da se završi jer ona više nema strpljenja za takve stvari, iako je i sama vjernica i poštuje sve praznike, samo smatra da Milan pretjeruje”, otkriva izvor blizak pjevačici.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Dodaci vitamina D ne sprečavaju prelom kostiju

Dodaci vitamina D ne sprečavaju prelom kostiju

U petak većinom suho, sunčano i vruće, ali popodne na zapadu sve nestabilnije

U petak većinom suho, sunčano i vruće, ali popodne na zapadu sve nestabilnije