in

NIJE ODBIO POZIV: Isak na sceni sa popularnim harmonikašem

Slatka-Tajna.Eu

Svojim nevjerovatnim izvedbama na harmonici, Šćepan Stojanović nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a od kada ga je šira javnost upoznala prilikom učešća u jednom talent šou, svojom muzikom osvojio je region.

Ne veliku radost publike, Šćepan će večeras održati solistički koncert na trgu u Golubovcima na kome će, kako je najavio, slušaoci uživati u svim žanrovima.

Ovaj spektakl okupio je veliki broj ljudi, a među njima i mnoge poznate ličnosti koje su uprkos obavezama izdvojile vrijeme za mali predah i opuštanje uz sjajan repertoar ovog harmonikaša.

Iznenađenje večeri je Isak Šabanović koji je počastvovan što će biti specijalni gost na koncertu čovjeka koga izuzetno cijeni.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Iako imam puno obaveza u Beogradu i šire, nisam mogao da se ne odazovem pozivu talentovanog Šćepana da budem njegov gost na koncertu. Siguran sam da će publika uživati u šarenolikom repertoaru i da će ovaj koncert Zeta dugo pamtiti. Čim se završi ovaj muzički spektakl, pakujem kofere i vraćam se za Beograd, a onda nastavljam sa ljetnim svirkama – rekao je.

(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

KAKO IGRATI LEAGUE OF LEGENDS

Kako je Eva Longoria skinula 20 kg? Zabavna aktivnost učinila je ovo od njenog tijela