in

Balaševićevi hitovi odzvanjali mostarskim Hamamom / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brojni Mostarci pjevali su i plesali u ponedjeljak navečer uz najveće hitove novosadskog slavuja Đorđa Balaševića.

Naime, u čast Balaševića okupljene građane zabavljala je grupa Naopaka bajka koja je svirala neke od najpoznatijih numera. Riječ je o još jednom veličanstvenom događaju u okviru manifestacije Open City Mostar u Hamamu.

Foto: Bljesak.info / Mostarci pjevali u čast Đorđa Balaševića 

Dobre energije, suza i odličnog raspoloženja nije nedostajalo, a Mostarci su u glas pjevali pjesme koje su obilježile njihova djetinstva i mladenačke dane. Ringišpil, Namćor, Djevojka sa čardaš nogama, Olelole…, samo su neki od hitova koji su odzvanjali mostarskim Hamamom. 

Podsjetimo, Naopaku bajku čine Ivica Zovko – vokal, Damir Bunoza – klavir; Dragan Raspudić – bubnjevi, Mihovil Buntić – bass gitara, Ivo Ćorić – gitara i Darko Šunjić – saksofon i klarinet. Ovi zaljubljenici u rad i djelo pokojnog novosadskog kantaura okupili su se iz ljubavi i poštovanja prema njegovu radu i u nadi da će mu na ovaj način odati počast i zadržati njegovo stvaralaštvo.

Foto: Bljesak.info / Mostarci pjevali u čast Đorđa Balaševića 

“Iskreno nam je drago što Grad prepoznaje naš potencijal i što smo opet uvršteni u program koji organizira Grad. Trudimo se donijeti pozitivnu energiju i kvalitetnu glazbu – ukratko upravo ono što treba Gradu na Neretvi a i ono što je Balašević radio cijeli život. Hvala Mu na svakom akordu, stihu, strofi i refrenu a mi ćemo se truditi da poruku mira širimo i dalje”, kazao je ranije dirigent Damir Bunoza.

Foto: Bljesak.info / Mostarci pjevali u čast Đorđa Balaševića 


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Tanja Savić otkrila šta joj je Jelena uvijek govorila o Zoranu: Niko ne zna šta se dešavalo iza zatvorenih vrata! – Senzacija

Recept za omiljeni slatkiš od kokosa i čokolade