in

AGONIJA U FRANCUSKOJ: Tamara Milutinović se ne odvaja od povrijeđenog dečka

AGONIJA U FRANCUSKOJ: Tamara Milutinović se ne odvaja od povrijeđenog dečka
Slatka-Tajna.Eu

Tamara Milutinović je ostavila svoj posao kako bi bila uz dečka Darka Jevtića u Francuskoj. Naime, pjevačicina jača polovina zadobio je na fudbalskoj utakmici tešku povredu uslijed koje su mu popucali ligamenti na nozi, pa je hitno prevezen u bolnicu u Lionu.

– Naizgled obično istegnuće i nezgodan pad pretvorili su se u pravu agoniju za Darka, ali i za Tamaru. Otok, modrice i nesnosni bolovi rezultirali su hitnom operacijom i hospitalizacijom – ispričao je izvor blizak ovom popularnom estradno-sportskom paru koji je insistirao na anonimnosti.

Kako je još rekao, Jevtić se nije toliko uplašio koliko je Tamara, koja je zbog njega otkazala sve svoje privatne i poslovne obaveze.

– Ona se ne odvaja od njega. Čim se Darko povrijedio, pozvala je svog menadžera i rekla mu da joj otkaže sve nastupe do daljnjeg, odnosno dok njemu ne bude bolje i dok ne bude mogao samostalno da se kreće. Još se nalaze u Lionu, u privatnoj bolnici, a u apartmanu spavaju zajedno. Tamara ne želi da se pomjeri od svog dečka, te je njena želja da mu se nađe pri ruci kada ga bol usred noći probudi trenutno veća od ljubavi prema muzici i fanovima – ispričao je izvor.

Kako je još rekao, Jevtićeva operacija trajala je nekoliko sati i protekla je dobro.

– Ljekari su rekli da je on jak, te da će mu sportski život koji vodi pomoći da se brzo oporavi. Međutim, uprkos tome što se relativno dobro ojseća, trpi nesnosne bolove zbog kojih je na terapijama 24/7. Još se ne zna kada će biti pušten na kućno liječenje, ali je sasvim sigurno da će i tada uz njega biti njegova nježnija polovina – završio je izvor.

(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Mediji: Zdjelar potpisuje za CSKA

Mediji: Zdjelar potpisuje za CSKA

JA SAM ODLIČNO: Jovana Jeremić se skinula u bikini i pohvalila se poslovnim uspjehom

JA SAM ODLIČNO: Jovana Jeremić se skinula u bikini i pohvalila se poslovnim uspjehom